Naleśnikarki gastronomiczne

Naleśnikarki gastronomiczne dla profesjonalistów

Niektóre potrawy w menu są wyjątkowo wymagające. Naleśniki to danie mające wielu adoratorów. Choć pozornie wydają się być nieskomplikowane w przygotowaniu, niezbędne jest uważne smażenie na odpowiedniej powierzchni. Kluczem do idealnych naleśników jest nieprzywierająca, gładka powierzchnia grzewcza, zapewniająca równomierne rozprowadzenie ciepła na całym jej obszarze. Po spełnieniu tych warunków możemy spodziewać się odpowiedniej konsystencji i walorów smakowych, które docenią wszyscy smakosze. Pragnąc zaspokoić wymagające podniebienia swoich Klientów, warto zainwestować w urządzenia wykonane z najlepszych komponentów i materiałów. Wszystko po to, by mieć pewność, że każdy naleśnik spełni oczekiwania nawet najbardziej wybrednych kubków smakowych.

Naleśnikarki profesjonalne jak pięciogwiazdkowe restauracje Michelin

W ofercie GastroProdukt Professional możecie Państwo znaleźć naleśnikarki profesjonalne pojedyncze, jak i naleśnikarki gastronomiczne podwójne. Niezależnie od wielkości i profilu lokalu gastronomicznego, naleśnikarki gastronomiczne to poręczne urządzenia, zajmujące niewiele miejsca, wyposażone w szufladę do przechowywania przyborów, takich jak dołączona do zestawu szpatuła, służąca do rozprowadzania ciasta po powierzchni grzewczej. Nieduży rozmiar umożliwia schowanie urządzenia, gdy nie jest używane, oszczędzając cenną w każdej profesjonalnej kuchni przestrzeń. Płyta grzewcza została wykonana z najwyższej jakości emaliowanego żeliwa, zapobiegającego przywieraniu ciasta. Jest to też powierzchnia nie wymagająca użycia tłuszczu. Nie należy jednak, przez wzgląd na delikatną, ceramiczną powłokę płyty używać narzędzi o ostrych krawędziach (tak podczas czyszczenia sprzętu, jak i przygotowania naleśników). Temperaturę można precyzyjnie regulować za pomocą ergonomicznych pokręteł, w skali od 50°C do 300°C. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta, gotowym rozwiać wszelkie Państwa wątpliwości i odpowiedzieć na pytania dotyczące wyposażenia profesjonalnego zaplecza gastronomicznego.