0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Urządzenia do gotowania

Nasze produkty

Urządzenia do gotowania ryżu dla profesjonalistów


GastroProdukt Professional od ponad dekady dba o to, by profesjonalne kuchnie w Polsce (i nie tylko) były wyposażone w sprzęt najwyższej jakości. Wytrzymałe meble gastronomiczne lub innowacyjne urządzenia ułatwiające i przyspieszające przygotowanie posiłków – znamy się na tym jak nikt inny! Konstruując elementy wyposażenia kuchennego, słuchamy doświadczonych kucharzy i skupiamy się na potrzebach zgłaszanych przez naszych Klientów. Dlatego nasze produkty są tak cenione przez tysiące zawodowych gastronomów i grono zadowolonych gości restauracji, barów i punktów bistro. Zachęcamy nie tylko do zapoznania się z obszerną ofertą na stronie GastroProdukt.pl, ale także do kontaktu z naszym doświadczonym działem obsługi Klienta, gotowym wprowadzić Państwa w szczegóły każdego z artykułów.


Wygodne, wydajne, wyjątkowe – podgrzewacze do ryżu


Jeśli w naszym menu znajduje się wiele pozycji zawierających ryż, musimy zadbać o dedykowane urządzenia do gotowania ryżu. By mogły one zagościć na stałe w profesjonalnym zapleczu gastronomicznym, muszą być nie tylko wydajne i niezawodne, ale również wygodne w użyciu oraz bezpieczne. Wysokiej jakości stal nierdzewna stanowi tworzywo, z którego skonstruowana jest wytrzymała obudowa, odporna na wysokie temperatury i uszkodzenia mechaniczne oraz wilgoć. Dzięki zastosowaniu tego materiału, z łatwością możemy utrzymać podgrzewacze do ryżu w nienagannej czystości. Warto zwrócić uwagę na solidne uchwyty, które umożliwiają bezpieczny i wygodny transport urządzenia. Klarowne wskaźniki diodowe informują o trybie pracy podgrzewacza. Urządzenia do gotowania ryżu posiadają dwa tryby – gotowanie oraz utrzymywanie stałej temperatury. Nieprzywierająca powłoka pojemnika wewnętrznego sprawia, że nie musimy martwić się o możliwość przypalenia ryżu. Jeśli zależy Państwu na szybkim przygotowaniu dużych ilości ziaren tej rośliny, nasze podgrzewacze do ryżu bez wątpienia są najlepszym wyborem na rynku. Ich łatwość obsługi, mobilność i wysoka wytrzymałość, gwarantują długoletnią, owocną współpracę.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej