Taborety elektryczne
Dodatkowe akcesoria potrafią znacznie podnieść ergonomię wyposażenia kuchni. W naszej ofercie dostępne są niewielkie taborety elektryczne o zaskakującej mocy, które pozwalają szybko ugotować lub podgrzać dania w ogromnych, nawet 100-litrowych garnkach. Dzięki nim można optymalnie wykorzystać dostępną przestrzeń, a do tego zwolnić obsługę z konieczności zajmowania standardowych palników/płyt. Zobacz kolekcję i wybierz najlepszy taboret elektryczny do kuchni swojego lokalu!
Nasze produkty
Taborety elektryczne
Gdy brakuje mocy grzewczej, a przestrzeń na zapleczu gastronomicznym jest ograniczona, warto zwrócić uwagę na niestandardowe rozwiązania. Oferowane przez nas taborety elektryczne to niezwykle praktyczne udogodnienie, które znajdzie zastosowanie zarówno w dużej restauracji, jak i stołówce czy niewielkim barze szybkiej obsługi. Ponieważ są kompaktowe, umożliwiają pracę w każdych warunkach. Można postawić je na blacie, dedykowanej podstawie lub na stanowisku mobilnym, zapewniając sobie największą elastyczność.
Taboret elektryczny to prosta konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej, charakteryzująca się odpornością na uszkodzenia mechaniczne – swoją trwałością zadziwi niejednego profesjonalistę, bo bez zarzutu sprawdza się przez wiele lat. Podgrzewanie garnków o dużej pojemności zapewnia szybko płyta żeliwna błyskawicznie osiągająca wysoką temperaturę. Dzięki urządzeniu da się w zaskakująco krótkim czasie przygotować zupę, gulasz, potrawkę, kompot, sos, a także mięsa, owoce morza, warzywa itp. Przy tym nie zajmuje się palników na głównej kuchence oraz minimalizuje się ryzyko wypadku, ponieważ obsłudze łatwiej będzie zdjąć ciężki garnek z taboretu ustawionego w niższym miejscu.
Taborety elektryczne gastronomiczne
Oprócz mobilności, nasze taborety elektryczne gastronomiczne wyróżnia także niesamowita wydajność. Pomimo niewielkich rozmiarów, urządzenia dysponują aż 6 kW mocy grzewczej. Stopień nagrzania można kontrolować za pomocą ergonomicznego, wielostopniowego pokrętła. Jest ono jedynym, prócz diody, elementem znajdującym się na obudowie, przez co obsługa sprzętu jest banalnie prosta.
Osiągnięcie temperatur rzędu 95°C do 190°C przez taboret elektryczny gastronomiczny to kwestia zaledwie kilku minut. Po zakończeniu użytkowania urządzenie da się szybko i bez wysiłku wyczyścić. Pozwala na to oszczędna, pozbawiona niepraktycznych elementów konstrukcja, będąca esencją przemyślanego minimalizmu. Sprzęt jest więc wyjątkowo praktyczny i prosty w konserwacji. Do tego nie generuje wysokich kosztów utrzymania – został tak wykonany, by zużywał minimum potrzebnej energii elektrycznej.
Elektryczny taboret dla gastronomii
Elektryczny taboret dla gastronomii jest przystosowany do intensywnej eksploatacji, dlatego może być z powodzeniem wykorzystywany codziennie, nawet przez kilkanaście godzin bez przerwy. W naszej ofercie dostępnych jest kilka wariantów urządzenia, o różnej wielkości i parametrach. Wybierając model do swojego lokalu warto więc mieć na względzie to, jak często planuje się z niego korzystać oraz w jakich celach będzie używany.
Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą naszych elektrycznych taboretów dla gastronomii. W razie wątpliwości, nasz dział obsługi Klienta odpowie na wszelkie pytania dotyczące wyposażenia zaplecza gastronomicznego. Zadbaj o to, by kuchnia w Twoim lokalu była ergonomiczna, praktyczna, bezpieczna i dobrze zorganizowana!