Obróbka mechaniczna
Kategorie
Produkty
Artykuły

18.11.2020
GP | Wilk do mięsa | Przygotowanie mielonego mięsa w kuchni – prosty poradnik
Mięso to produkt spożywczy, który znajduje zastosowanie niemalże na każdym kontynencie. Pomimo mody, która niejako nakierowuje nas w kierunku zaprzestania jedzenia mięsa, wciąż…
Zobacz więcej

23.07.2020
Wilk do mięsa - Przygotowanie i przetwarzanie mięsa w profesjonalnej restauracji
Właściwe przygotowanie mięsa jako składnika potraw to bardzo ważna kwestia. Profesjonalni kucharze doskonale wiedzą, że wszelka obróbka mechaniczna mięsa powinna odbywać się „na…
Zobacz więcej

07.07.2020
Sokowirówki gastronomiczne
Chcąc wyróżnić swój lokal gastronomiczny spośród wielu innych, warto zainwestować w urządzenia pozwalające na urozmaicenie oferowanego menu. Jednym z nich jest…
Zobacz więcej