0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.
  • 1 (Obecna)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artykuły
GP | Przygotowanie mięsa i jego obróbka mechaniczna – krojenie i ćwiartowanie
Mięso stanowi bardzo ważny element diety człowieka. Pomimo tego, że stopniowo od jedzenia mięsa odchodzimy, to w dalszym ciągu jest ono jednym z najchętniej spożywanych pokarmów.…
Zobacz więcej
GP | Specjalistyczny sprzęt dla małej, średniej i dużej gastronomii
Branża gastronomiczna jak każda inna, wymaga zastosowania oraz użytkowania bardzo specjalistycznych narzędzi oraz urządzeń. Dedykowane czyli zaprojektowane oraz wykonane specjalnie dla tej branży…
Zobacz więcej
Szatkownica elektryczna
GP | Szatkownica elektryczna w profesjonalnej gastronomii – wymagania a możliwości
Profesjonalna kuchnia gastronomiczna znacząco różni się od powszechnie nam znanej- kuchni domowej. Różnice są na każdym poziomie, od wyglądu i przygotowania pomieszczenia, aż po…
Zobacz więcej