0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Wyposażenie sklepu mięsnego

Branża mięsna to niełatwy kawałek chleba. Tysiące przepisów, obwarowań, zasad dotyczących hodowli, obróbki, przechowywania, transportu i wiele innych kwestii, które wymagają nieustannej kontroli i uwagi. Dzięki naszym produktom, przedsiębiorcy zajmujący się przetwórstwem i sprzedażą mięsa mają do dyspozycji narzędzia ułatwiające podejmowanie codziennych wyzwań.

Nasze produkty

Kompleksowe wyposażenie sklepu mięsnego


GastroProdukt Professional jest liderem na rynku wyposażenia dla profesjonalnej gastronomii. Prezentowane na GastroProdukt.pl meble i urządzenia wyznaczają standardy w całej branży. Pomagamy tysiącom lokali i firm w branży gastronomicznej osiągać cele, serwować jeszcze lepsze potrawy, szybciej, pewniej i łatwiej niż kiedykolwiek. Zachęcamy do zagłębienia się w katalog setek niezawodnych mebli i urządzeń dla firm z branży gastronomicznej, w którym znajdą Państwo również wyposażenie sklepu mięsnego.


Od obróbki aż po ekspozycję – wyposażenie sklepu mięsnego od A do Z


Na stronie GastroProdukt.pl można nabyć wszystkie niezbędne elementy wyposażenia sklepu mięsnego. Piły do kości, krajalnice do wędlin czy wilki do mięsa, piece konwekcyjno parowe, bądź pakowarki próżniowe, regały, witryny i lady chłodnicze. Nie zapomnieliśmy również o kotleciarkach czy sterylizatorach do noży oraz wielu innych artykułach dostępnych w tej kategorii. Stawiamy na różnorodność, bo doskonale zdajemy sobie sprawę, że wyposażenie sklepu mięsnego składa się z wielu elementów, które powinny tworzyć harmonijną całość. Dobrze dobrane ogniwa mogą stworzyć łańcuch, który zapewni odpowiednie przechowywanie, przygotowywanie, krojenie i ekspozycję mięsa. Każda z tych części jest równie ważna. Dlatego jeśli chcą Państwo nabyć wyposażenie sklepu mięsnego idealnie dopasowane do gabarytów lokalu i jego potrzeb, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta. To doświadczeni specjaliści gotowi udzielić wszelkich niezbędnych informacji. Wyposażenie sklepu mięsnego to spora inwestycja, dlatego przed zakupem wybranych urządzeń, warto skonsultować swój wybór z fachowcami w dziedzinie sprzętu gastronomicznego.

Artykuły

Jak prawidłowo wyposażyć food trucka?

Furgonetki z jedzeniem już od wielu lat cieszą się w Polsce dużą popularnością. W ten nietypowy sposób z powodzeniem można serwować rozmaite dania typu fast food czy street…
Zobacz więcej

Jak otworzyć punkt z zapiekankami?

Zapiekanki są słynnym polskim fast foodem, uwielbianym nie tylko przez studentów. Ten prosty przysmak cieszy się ogromną popularnością, dlatego wielu osobom udaje się dobrze zarobić na jego…
Zobacz więcej

Jak otworzyć własną restaurację?

Chcesz prowadzić własny lokal gastronomiczny? Najtrudniejsze są początki. Jeśli zadbasz o odpowiednie przygotowanie, z czasem nabierzesz doświadczenia i zaczniesz z powodzeniem…
Zobacz więcej