Produkty

Kebab wyposażenie - Profesjonalny Sprzęt do kebaba linia KING

W ofercie katalogowej Wyposażenie kebaba znajdziecie Państwo profesjonalne sprzęt do kebaba GastroProdukt Professional oraz pozostały sprzęt do kebaba. Nasze urządzenia do kebaba wykonane są z wysokiej jakości stali, dzięki czemu otrzymują Państwo gwarancję niezawodności.

 

Maszyna do kebaba | Wyposażenie Kebaba - Maszyny do kebaba linia "KING" 

Maszyna do kebaba | Rożen do kebaba KING stanowi niezbędne wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, serwującego dania oparte na kebabie. Nada on odpowiedniego charakteru restauracji, jak również wypełni ją cudownym zapachem przyprawionego mięsa, który przyciągnie niejednego smakosza. Profesjonalny i sprawdzony piec do kebaba, to inwestycja na lata, dlatego warto wybrać ten najlepszy, który pomoże przyrządzić idealne szaszłyki i przepyszne dania mięsne. Wyposażenie lokalu gastronomicznego to spore wyzwanie dla każdego restauratora. Maszyna do kebaba to inwestycja na lata, która może szybko się zwrócić, warto więc postawić na profesjonalny sprzęt z długoletnią gwarancją.

 

Maszyna do kebaba

 

Maszyna do kebaba KING - Król jest tylko jeden!

Maszyna do kebaba - Linia "KING" to gama urządzeń do kebaba GastroProdukt Professional obejmuje różne rodzaje maszyn do kebaba, które można wykorzystać do jednoczesnego przygotowywania dużych ilości mięsa. Kupując sprzęt do kebaba GastroProdukt Professional, kupujesz profesjonalny opiekacz do kebaba, który poradzi sobie z bardzo dużą ilością klientów.

 

Sprzęt do kebaba - Wyposażenie małego lokalu gastronomicznego – wskazówki

Rozpoczęcie każdego biznesu jest trudne, wymaga pracy i wyrzeczeń. Nie inaczej jest w przypadku gastronomii. Tutaj dodatkowo dochodzi fakt, że wszystkiego trzeba przypilnować samodzielnie, nie można pracować zdalnie, a jedno potknięcie może przekreślić wiele miesięcy a nawet lat pracy. Dlatego osoby, które chcą rozpocząć biznes związany z gastronomią powinny to wiedzieć - tutaj nie ma taryfy ulgowej, a błędów gastronomia po prostu nie wybacza.

Kluczowe dla prawidłowego działania lokalu, a przede wszystkim kuchni w restauracji lub małej gastronomii jest odpowiednie wyposażenie pomieszczenia kuchennego w sprzęt i urządzenia agd, materiały do przechowywania oraz wszystkie niezbędne akcesoria. Trzeba mieć czym i jak pracować, aby móc wykonywać pracę w sposób profesjonalny. Poniżej opowiemy trochę o sprzęcie dla profesjonalnej gastronomii.

 

Sprzęt do kebaba

 

Maszyny do kebaba - Niezbędnik dla małej gastronomii

Chcąc rozpocząć działalność z zakresu przygotowywania posiłków dla swoich klientów, musimy posiadać:

  • miejsce, w którym owe posiłki przygotujemy,
  • odpowiedni sprzęt,
  • właściwe narzędzia.

Wynajęcie odpowiedniego miejsca i jego przygotowanie to najważniejsza kwestia. Kolejnym istotnym punktem jest oczywiście zakup odpowiedniego sprzętu. Są to:

  • piece gazowe lub elektryczne, bądź jedne i drugie,
  • chłodziarki i mroźnie,
  •  
  • małe AGD,
  • kuchenki mikrofalowe,
  • dodatkowe AGD, jak chociażby opiekacze, frytownice, coś, bez czego możemy się obejść w domowej kuchni, ale już nie obejdziemy się w profesjonalnej gastronomii.

Koszt zakupu takiego sprzętu to od kilku do kilkudziesięciu tysięcy złotych. Przykładem może być wyposażenie kebaba, gdzie zakup maszyn, w tym grilla, pieca i innego sprzętu jest jedną z mniejszych inwestycji, a i tak pochłonie nawet 20-30 tysięcy złotych. Sprzęt do kebaba nie należy do najdroższych, co nie znaczy, że należy na nim oszczędzać, a same maszyny do kebaba powinny być profesjonalne i przystosowane do profesjonalnej gastronomii.

W zależności od rodzaju biznesu gastronomicznego, jaki chcemy prowadzić, musimy przygotować się na określony wydatek. Chcąc prowadzić normalną, średniej wielkości lub nawet małą restaurację, będziemy zmuszeni wydać na sprzęt, urządzenia i akcesoria oraz wyposażenie nawet ponad 200 000 zł. Tym bardziej, jeśli nie chcemy, aby pracownicy pracowali na sprzęcie niskiej jakości.

 

Maszyny do kebaba

Sprzęt do kebaba - Profesjonalny sprzęt – gwarancje i funkcjonalność

Rozpoczęcie działalności jako firma oferująca posiłki wiąże się z inwestycją, która może szybko się spłacić i być opłacalna. Wybierając sprzęt do wyposażenia lokalu, a przede wszystkim profesjonalnego wyposażenia kuchni, należy kierować się:

  • opiniami dotyczącymi zarówno producenta jak i sprzedawcy,
  • właściwym podejściem serwisowym,
  • rękojmią oraz gwarancją,
  • serwisem sprzętu oraz dostępnością części zamiennych,
  • na samym końcu – ceną.

Dostawcy sprzętu dla branży gastronomicznej prócz samych urządzeń, maszyn i akcesoriów często posiadają swój firmowy serwis, co jest znacznym atutem w takim przypadku. Przykładem niech będzie awaria, na przykład zepsuta maszyna do kebaba. Niezbędne jest w tym przypadku natychmiastowe podjęcie usługi serwisowej, tak aby zabezpieczyć pełne działanie kuchni w takich warunkach. Stąd też kierowanie się powyższymi zasadami pozwala dobrać właściwy sprzęt i jednocześnie odpowiednio przygotować lokal i przede wszystkim kuchnię.

Artykuły

GP | Kebab – historia i sukces prostego dania

Kebab to znane wszystkim Polakom danie, fast food, prosty i smaczny, a przy tym pożywny i tani. Choć chyba każdy Polak jadł kebaba, nie każdy wie skąd to danie pochodzi, jak…
Zobacz więcej

GP | Zapiekanka – klasyczny, polski fast food

Zapiekanka, zapieks, buła zapiekana oraz setki innych nazw. Jest to najbardziej znany i chyba najdłużej trzymający się „na powierzchni” polski fast food. Głównie dlatego, że…
Zobacz więcej

GP | Opiekacz do kebaba | Domowy kebab – smaczny i zdrowy

Kebab stał się najbardziej popularnym fast foodem w naszym kraju. Ciekawostką zresztą jest rozwój tej „gałęzi” gastronomicznej, która istniała już w Polsce…
Zobacz więcej