0
Twój koszyk:
0,00 

Koszyk

info:Twój koszyk jest pusty.

Profesjonalny sprzęt gastronomiczny

W kawiarni czy restauracji teoretycznie dałoby się wykorzystywać klasyczne AGD i inne, powszechnie używane akcesoria, ale z wielu względów nie ma sensu tego robić. Nowoczesne,…
Zobacz więcej

Otwarcie pizzerii – niezbędny sprzęt

Jeśli planujesz prowadzić własny lokal gastronomiczny, powinieneś odpowiednio go przygotować i wyposażyć. Dzięki temu będzie dobrze funkcjonował, spełniając oczekiwania gości. Dowiedz się, jak…
Zobacz więcej
Wałkownice do ciasta

Jak przyspieszyć pracę w profesjonalnej kuchni gastronomicznej

W każdej restauracji, w każdym lokalu gastronomicznym, najważniejszym czynnikiem, który ma wpływ na pracę i funkcjonowanie takiego punktu jest czas. Menadżerowie, szefowie…
Zobacz więcej

Co trzeba wiedzieć przed otworzeniem własnej pizzerii

Pizzerie to obecnie najczęściej spotykane w Polsce, zaraz po fast foodach lokale gastronomiczne. Pizza jest u nas bardzo popularna, przyjęła się doskonale. Kiedy nie masz pomysłu na obiad…
Zobacz więcej

GP | Piece do pizzy Alfa Forni – włoska pizza w polskiej pizzerii

Czy wiesz, że prawdziwa, włoska pizza jest uważana za najlepszą na świecie? W końcu to włosi wynaleźli pizzę, wiedzą oni doskonale, jak ją przyrządzić i upiec, aby była smaczna…
Zobacz więcej
Profesjonalne zmywarki

GP | Jak dbać o czystość naczyń, sztućców oraz garnków

Czystość i dezynfekcja. Te dwa słowa zawsze towarzyszyły branży gastronomicznej i spożywczej. Jednocześnie, rośnie dziś świadomość konsumenta, który oczekuje od restauracji czy nawet…
Zobacz więcej
Profesjonalna szafa chłodnicza

GP | Skuteczna ochrona jedzenia podczas upałów

Jednym ze sporych wyzwań przed jakimi zawsze stają restauracje i lokale gastronomiczne podczas upalnych dni, jest ochrona żywności i wydłużenie ich terminu podatności do spożycia. Jednym…
Zobacz więcej

GP | Pyszny i domowy kebab czy zapiekanka nie tylko w barze szybkiej obsługi

Kebab kojarzy nam się z licznymi fast foodami, które obecnie zalewają nasz rynek. Co więcej, bary tego typu całkiem dobrze poradziły sobie z pandemią. Kebab jednoznacznie właśnie…
Zobacz więcej
Piec do pizzy

GP | Gazowy czy Opalany drewnem piec do pizzy - zastosowania, wady i zalety

Pizza jest jednym z najczęściej serwowanych dań w polskich lokalach gastronomicznych. Łatwo można ją przyrządzić, jest smaczna i popularna, stąd inwestycja w sprzęt do jej wypieku…
Zobacz więcej