0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej

Schładzarka szokowa – jak działa i czemu musisz ją mieć?

Nowoczesne urządzenia to podstawa w każdej kuchni gastronomicznej. Ogromne znaczenie ma nie tylko sprzęt do pieczenia, smażenia i gotowania, ale też chłodzenia potraw. Niezwykle ważnym…
Zobacz więcej

10 urządzeń niezbędnych w Twojej kuchni gastronomicznej

Chcesz otworzyć własny lokal gastronomiczny? A może prowadzisz już taką działalność, ale musisz wymienić trochę urządzeń i chcesz zainwestować w najbardziej przydatny sprzęt? Opisujemy…
Zobacz więcej

Zalety i możliwości pieców konwekcyjnych

Nowoczesny, profesjonalny sprzęt do obróbki termicznej to serce profesjonalnej kuchni gastronomicznej. Pewne urządzenia są jednak szczególnie przydatne ze względu na swoje unikalne…
Zobacz więcej

Jak prawidłowo wyposażyć food trucka?

Furgonetki z jedzeniem już od wielu lat cieszą się w Polsce dużą popularnością. W ten nietypowy sposób z powodzeniem można serwować rozmaite dania typu fast food czy street…
Zobacz więcej

Jak otworzyć punkt z zapiekankami?

Zapiekanki są słynnym polskim fast foodem, uwielbianym nie tylko przez studentów. Ten prosty przysmak cieszy się ogromną popularnością, dlatego wielu osobom udaje się dobrze zarobić na jego…
Zobacz więcej

Jak otworzyć własną restaurację?

Chcesz prowadzić własny lokal gastronomiczny? Najtrudniejsze są początki. Jeśli zadbasz o odpowiednie przygotowanie, z czasem nabierzesz doświadczenia i zaczniesz z powodzeniem…
Zobacz więcej