0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Pralko-suszarka przemysłowa Grandimpianti ILE, czyli alternatywa dla dwóch osobnych urządzeń

W specjalistycznych pralniach przemysłowych lub usługowych wykorzystuje się profesjonalne pralki, suszarki oraz inne urządzenia prasowalnicze, pomocnicze i magazynowe. Taka konfiguracja…
Zobacz więcej
Pralka przemysłowa

Pralka przemysłowa a pralka domowa – różnice

Pralka przemysłowa to urządzenie, które z założenia jest przystosowane do pracy w trudnych warunkach, tj. prania odzieży w bardzo wysokich temperaturach, z zastosowaniem…
Zobacz więcej

Otwierasz pizzerię? O tym musisz pamiętać!

Pizzerie to obecnie najczęściej spotykane w Polsce lokale gastronomiczne, zaraz po fast foodach. Włoski przysmak jest u nas bardzo popularny, w różnych wariantach…
Zobacz więcej

Sprzęt chłodniczy – jak wybrać najlepsze urządzenia? Sprawdź, czym kierować się przy zakupie!

Zajmujesz się sprzedażą produktów spożywczych, a może prowadzisz lokal gastronomiczny? Jednym z najważniejszych elementów wyposażenia są urządzenia, które pomagają…
Zobacz więcej

Historia kebaba – skąd pochodzi i jak stał się popularny w Polsce?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych dań typu fast food w Polsce i na świecie. Jest prosty, smaczny, pożywny, a do tego tani i wygodny w jedzeniu. Chociaż trudno…
Zobacz więcej
Pralka przemysłowa

Pralka przemysłowa – jak dbać o ubrania pracowników?

Odzież pracownicza jest szczególnie narażona na zabrudzenia. Przy tym często jest wykonana z nietypowych materiałów, które muszą być traktowane w odpowiedni…
Zobacz więcej

Jak wybrać zmywarko-wyparzarkę – sprawdź, na co warto zwrócić uwagę i co trzeba wiedzieć o tym sprzęcie!

Czyste, lśniące naczynia to wizytówka każdego lokalu gastronomicznego. Odpowiedni sprzęt myjący jest niezwykle ważny nie tylko ze względów wizualnych, ale przede wszystkim sanitarnych.…
Zobacz więcej

GP | Przygotowanie mięsa i jego obróbka mechaniczna – krojenie i ćwiartowanie

Mięso stanowi bardzo ważny element diety człowieka. Pomimo tego, że stopniowo od jedzenia mięsa odchodzimy, to w dalszym ciągu jest ono jednym z najchętniej spożywanych pokarmów.…
Zobacz więcej

GP | Orientacyjne koszty wyposażenia profesjonalnej kuchni – czyli na jaki wydatek trzeba być gotowym

Otworzenie własnej, profesjonalnej restauracji to bardzo duży koszt. Głównie, koszt ten opiera się o aranżację wnętrza, wyposażenie wnętrza i wreszcie o najważniejsze –…
Zobacz więcej