0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Jak prawidłowo wyposażyć food trucka?

Furgonetki z jedzeniem już od wielu lat cieszą się w Polsce dużą popularnością. W ten nietypowy sposób z powodzeniem można serwować rozmaite dania typu fast food czy street…
Zobacz więcej

Jak otworzyć punkt z zapiekankami?

Zapiekanki są słynnym polskim fast foodem, uwielbianym nie tylko przez studentów. Ten prosty przysmak cieszy się ogromną popularnością, dlatego wielu osobom udaje się dobrze zarobić na jego…
Zobacz więcej

Jak otworzyć własną restaurację?

Chcesz prowadzić własny lokal gastronomiczny? Najtrudniejsze są początki. Jeśli zadbasz o odpowiednie przygotowanie, z czasem nabierzesz doświadczenia i zaczniesz z powodzeniem…
Zobacz więcej

Piece konwekcyjno-parowe w jednostkach wojskowych

Żołnierze muszą być w pełni sił do ćwiczeń i treningów, dlatego bardzo ważne jest, by zdrowo się odżywiali. Jak powinna być wyposażona kuchnia, w której każdego dnia…
Zobacz więcej

Kuchnie gastronomiczne w jednostkach wojskowych

Żołnierze muszą mieć zapewnione pełnowartościowe jedzenie. Z tego względu bardzo ważnym zagadnieniem jest wyposażenie kuchni w wojsku. Jakie sprzęty pozwalają w wydajny, prosty…
Zobacz więcej

Ranking pieców do restauracji

Piec często jest jednym z najważniejszych sprzętów w restauracyjnej kuchni. Można w nim przygotować wiele potraw, od pieczonych mięs i ryb, przez warzywa, aż po słodkie…
Zobacz więcej
Wałkownice do ciasta

Jak przyspieszyć pracę w profesjonalnej kuchni gastronomicznej

W każdym lokalu gastronomicznym najważniejszym czynnikiem, który ma wpływ na pracę i funkcjonowanie takiego punktu, jest czas. Menadżerowie, szefowie kuchni, a także cały…
Zobacz więcej

Sprzęt chłodniczy – jak wybrać najlepsze urządzenia? Sprawdź, czym kierować się przy zakupie!

Zajmujesz się sprzedażą produktów spożywczych, a może prowadzisz lokal gastronomiczny? Jednym z najważniejszych elementów wyposażenia są urządzenia, które pomagają…
Zobacz więcej

GP | Orientacyjne koszty wyposażenia profesjonalnej kuchni – czyli na jaki wydatek trzeba być gotowym

Otworzenie własnej, profesjonalnej restauracji to bardzo duży koszt. Głównie, koszt ten opiera się o aranżację wnętrza, wyposażenie wnętrza i wreszcie o najważniejsze –…
Zobacz więcej