0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje i zastosowanie pojemników GN

Pojemniki GN, czyli pojemniki Gastro Norm, to standardowe pojemniki, które w branży gastronomicznej wykorzystuje się do przechowywania, transportu, jak i serwowania żywności. Czym…
Zobacz więcej

Jak otworzyć własną restaurację?

Chcesz prowadzić własny lokal gastronomiczny? Najtrudniejsze są początki. Jeśli zadbasz o odpowiednie przygotowanie, z czasem nabierzesz doświadczenia i zaczniesz z powodzeniem…
Zobacz więcej

Otwierasz pizzerię? O tym musisz pamiętać!

Pizzerie to obecnie najczęściej spotykane w Polsce lokale gastronomiczne, zaraz po fast foodach. Włoski przysmak jest u nas bardzo popularny, w różnych wariantach…
Zobacz więcej