Zgrzewarka do tacek

Profesjonalna zgrzewarka do tacek: świeżość na wynos, raz!

Zgrzewarka  tacek - Codziennie załoga kuchni uwija się w pocie czoła, sięgając na wyżyny swoich kulinarnych kompetencji, dzięki czemu Państwa lokal serwuje świeżą żywność, którą Klienci uwielbiają. W przypadku lokali restauracyjnych czy stołówek, gdzie dania podaje się na miejscu, zaraz po przyrządzeniu, kwestia jest nieskomplikowana. A co, w przypadku, gdy nasi goście są w zupełnie innym miejscu niż ekipa przygotowująca jedzenie? Taki problem rozwiązują między innymi firmy cateringowe, ale nie tylko. Aby profesjonalnie obsłużyć Klientów, którzy preferują jedzenie z dowozem, oprócz standardowego wyposażenia kuchennego wysokiej jakości, trzeba się jeszcze zaopatrzyć w maszyny, ułatwiające logistykę i zabezpieczające pieczołowicie przygotowane przysmaki. Jednym z nich jest zgrzewarka do tacek.

 


Zgrzewarka tacek - Maksymalny efekt, nieduży nakład siły

Profesjonalne zgrzewarki do tacek GastroProdukt Professional to niezwykle funkcjonalne narzędzia, pozwalające zachować aromat, smak i świeżość na dłużej lub po prostu przewieźć żywność, bez ryzyka jej wysypania lub rozlania. Kompaktowe rozmiary urządzeń pozwalają umieścić je nawet w mocno ograniczonej przestrzeni roboczej. Aby zgrzać tackę z produktem stałym, sypkim lub ciekłym, wystarczy ustawić program i docelową temperaturę, docisnąć płytę zgrzewającą do powierzchni tacki, a resztą zajmie się wbudowany mikroprocesor, precyzyjnie sterujący działaniem grzałek i ich temperaturą. Co więcej, dla przyspieszenia i ułatwienia całego procesu, profesjonalna zgrzewarka do tacek posiada funkcję automatycznego odcinania folii. Taką szczelnie zapakowaną żywność można bez obaw przechowywać lub transportować, nie zaprzątając sobie głowy pytaniem o utratę cennych walorów smakowych i aromatu. Wysokogatunkowa stal nierdzewna gwarantuje długie lata stabilnych i powtarzalnych zgrzewów. Maszyna do zgrzewania tacek wyśmienicie nadają się do pakowania wszelkich przetworów mięsnych, rybnych oraz owoców morza, warzyw, sałatek i surówek, jak również przypraw, ziół i innych materiałów sypkich.