Obieraczki do ziemniaków

Ekspresowe frytki i puree? Tylko obieraczka do ziemniaków w GP


Obieraczki do ziemniaków - Wraz z rozwojem technologicznym, szybkość przygotowywania posiłków nieustannie rośnie. Zaawansowane, innowacyjne rozwiązania ułatwiają pracę dziesiątkom tysięcy kucharzy na całym świecie. Postępująca automatyzacja procesów kuchennych, umożliwia poprawę wydajności, nie wchodząc w kompromis z jakością. To bardzo ważne, aby krótszy czas preparacji, nie wpływał negatywnie na finalną wersję dania. Dlatego właśnie GastroProdukt Professional stawia na najwyższą jakość wykonania swoich narzędzi i mebli gastronomicznych. W profesjonalnych kuchniach nie ma bowiem miejsca, nawet na najmniejsze uchybienia, a każda sekunda jest na wagę złota. Nowoczesne narzędzia, takie jak elektryczna obieraczka do ziemniaków, pozwolą Państwu wrzucić wyższy bieg w swojej kuchni. Zachęcamy do zapoznania się z obszerną ofertą, dostępną na stronie Gastroprodukt.pl.


Gdy liczy się prędkość, obieraczka do ziemniaków to najlepszy przyjaciel kucharza


Obieraczka do ziemniaków - Nie ma sensu dyscyplinowania załogi kuchennej, wojskowymi metodami, szczególnie, gdy zależy nam na szybkiej i sprawnej pracy. Obieranie ziemniaków to zajęcie dla nieposłusznych szeregowych, nie dla profesjonalnych gastronomów. Obieraczka do ziemniaków pozwoli na przygotowanie aż 600 kg tych warzyw, w zaledwie godzinę (dane dla najwydajniejszego modelu). Dzięki dostępnym technologiom zmierzającym w kierunku zmniejszenia wielkości przedmiotów, obieraczki do ziemniaków ważą zaledwie 60 kg, a ich rozmiary gwarantują, że zmieszczą się w każdej kuchni. Wytrzymała konstrukcja ze stali nierdzewnej, zapewnia pewną pracę, bez obaw o uszkodzenia czy awarie. Specjalna, prosta budowa obieraczki do ziemniaków, umożliwia dokładną penetrację wnętrza i ułatwia czyszczenie. Jeśli Państwa lokal stoi frytkami, puree lub innymi daniami z ziemniaków, obieraczka do ziemniaków będzie idealnym uzupełnieniem wyposażenia kuchennego. Obieraczki do ziemniaków to narzędzia intuicyjnie proste w obsłudze, z którymi da sobie radę nawet początkujący adept sztuki kucharskiej.