Obieraczki do ziemniaków

Ekspresowe frytki i puree?

Obieraczki do ziemniaków GastroProdukt Professional


Wraz z rozwojem technologicznym, szybkość przygotowywania posiłków nieustannie rośnie. Zaawansowane, innowacyjne rozwiązania ułatwiają pracę dziesiątkom tysięcy kucharzy na całym świecie. Postępująca automatyzacja procesów kuchennych, umożliwia poprawę wydajności, nie wchodząc w kompromis z jakością. To bardzo ważne, aby krótszy czas preparacji, nie wpływał negatywnie na finalną wersję dania. Dlatego właśnie GastroProdukt Professional stawia na najwyższą jakość wykonania swoich narzędzi i mebli gastronomicznych. W profesjonalnych kuchniach nie ma bowiem miejsca, nawet na najmniejsze uchybienia, a każda sekunda jest na wagę złota. Nowoczesne narzędzia, takie jak elektryczna obieraczka do ziemniaków, pozwolą Państwu wrzucić wyższy bieg w swojej kuchni. Zachęcamy do zapoznania się z obszerną ofertą, dostępną na stronie Gastroprodukt.pl.


Gdy liczy się prędkość, obieraczka do ziemniaków to najlepszy przyjaciel kucharza


Nie ma sensu dyscyplinowania załogi kuchennej, wojskowymi metodami, szczególnie, gdy zależy nam na szybkiej i sprawnej pracy. Obieranie ziemniaków to zajęcie dla nieposłusznych szeregowych, nie dla profesjonalnych gastronomów. Obieraczka do ziemniaków pozwoli na przygotowanie aż 600 kg tych warzyw, w zaledwie godzinę (dane dla najwydajniejszego modelu). Dzięki dostępnym technologiom zmierzającym w kierunku zmniejszenia wielkości przedmiotów, obieraczki do ziemniaków ważą zaledwie 60 kg, a ich rozmiary gwarantują, że zmieszczą się w każdej kuchni. Wytrzymała konstrukcja ze stali nierdzewnej, zapewnia pewną pracę, bez obaw o uszkodzenia czy awarie. Specjalna, prosta budowa obieraczki do ziemniaków, umożliwia dokładną penetrację wnętrza i ułatwia czyszczenie. Jeśli Państwa lokal stoi frytkami, puree lub innymi daniami z ziemniaków, obieraczka do ziemniaków będzie idealnym uzupełnieniem wyposażenia kuchennego. Obieraczki do ziemniaków to narzędzia intuicyjnie proste w obsłudze, z którymi da sobie radę nawet początkujący adept sztuki kucharskiej.