0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Cuttery / kutry gastronomiczne

Nasze produkty

Co dwa noże to nie jeden – cuttery gastronomiczne dla profesjonalistów


Gdy zachodzi potrzeba gruntownego rozdrobnienia żywności, wyrobienia ciasta lub przygotowania sosu, do gry wchodzi cutter. Te zaawansowane maszyny to wielozadaniowe, powalające swoją funkcjonalnością urządzenia do cięcia, siekania i zagęszczania. Wielu z naszych Klientów, którzy zakupili cuttery gastronomiczne na GastroProdukt.pl nie wyjść z podziwu, jak wiele czynności im powierza. Zastępując inne sprzęty oraz uwalniając cenne zasoby czasu, poprawiają one wydajność, a także jakość pracy w kuchni. A ponieważ w profesjonalnym zapleczu kuchennym liczy się każda sekunda, to przemyślanie, uniwersalne rozwiązania stanowią nieocenione remedium na chroniczny brak czasu.


Tną, aż wióry lecą


Wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej oraz poliwęglanu, kutry gastronomiczne marki GastroProdukt Professional to naprawdę twarde sztuki. Są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz na pochodzące z żywności związki organiczne, co gwarantuje długoletnią, bezawaryjną pracę. Niezależnie od tego, czy pragniemy przygotować pesto, majonez, posiekać warzywa, mięso lub ser, cuttery gastronomiczne spiszą się na medal. Maksymalnie ergonomiczna konstrukcja, jaką bez wątpienia mogą pochwalić się kutry, umożliwia sprawną i bezpieczną obsługę, niezależnie od doświadczenia użytkownika. Przezroczysta pokrywa pozwala na wizualną kontrolę wnętrza urządzenia, a otwór w niej umieszczony, daje możliwość łatwego dodawania składników w trakcie pracy. Nasze cuttery gastronomiczne, to wszechstronne maszyny, które z łatwością utrzymuje się w czystości, dzięki zastosowaniu inteligentnego, a zarazem prostego systemu demontażu wewnętrznego zbiornika. Konstruując nasze narzędzia gastronomiczne, na pierwszym miejscu stawiamy bezpieczeństwo. Kutry gastronomiczne zostały wyposażone w mikrowyłączniki, umieszczone w podstawie zbiornika, a także w pokrywie. Pracę ułatwia i czyni bardziej dokładną możliwość wyboru preferowanej prędkości obrotów. Możemy tego dokonać, korzystając z przejrzystego i nieskomplikowanego panelu kontrolnego, umieszczonego na przedzie kutra.

Artykuły

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie

Zbliża się niezwykły event jednoczący specjalistów z branży gastronomicznej. Zespół GastroProdukt również zamierza brać w nim udział, prezentując nowoczesny sprzęt…
Zobacz więcej

Piece konwekcyjno-parowe w jednostkach wojskowych

Żołnierze muszą być w pełni sił do ćwiczeń i treningów, dlatego bardzo ważne jest, by zdrowo się odżywiali. Jak powinna być wyposażona kuchnia, w której każdego dnia…
Zobacz więcej

Urządzenia pralnicze w jednostkach wojskowych

Żołnierze muszą nienagannie dbać o swoją sprawność fizyczną i zdrowie, ale też swoją higienę oraz prezencję. Z tego względu w koszarach i innych obiektach konieczna jest…
Zobacz więcej