0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Cuttery / kutry gastronomiczne

Nasze produkty

Co dwa noże to nie jeden – cuttery gastronomiczne dla profesjonalistów


Gdy zachodzi potrzeba gruntownego rozdrobnienia żywności, wyrobienia ciasta lub przygotowania sosu, do gry wchodzi cutter. Te zaawansowane maszyny to wielozadaniowe, powalające swoją funkcjonalnością urządzenia do cięcia, siekania i zagęszczania. Wielu z naszych Klientów, którzy zakupili cuttery gastronomiczne na GastroProdukt.pl nie wyjść z podziwu, jak wiele czynności im powierza. Zastępując inne sprzęty oraz uwalniając cenne zasoby czasu, poprawiają one wydajność, a także jakość pracy w kuchni. A ponieważ w profesjonalnym zapleczu kuchennym liczy się każda sekunda, to przemyślanie, uniwersalne rozwiązania stanowią nieocenione remedium na chroniczny brak czasu.


Tną, aż wióry lecą


Wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej oraz poliwęglanu, kutry gastronomiczne marki GastroProdukt Professional to naprawdę twarde sztuki. Są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz na pochodzące z żywności związki organiczne, co gwarantuje długoletnią, bezawaryjną pracę. Niezależnie od tego, czy pragniemy przygotować pesto, majonez, posiekać warzywa, mięso lub ser, cuttery gastronomiczne spiszą się na medal. Maksymalnie ergonomiczna konstrukcja, jaką bez wątpienia mogą pochwalić się kutry, umożliwia sprawną i bezpieczną obsługę, niezależnie od doświadczenia użytkownika. Przezroczysta pokrywa pozwala na wizualną kontrolę wnętrza urządzenia, a otwór w niej umieszczony, daje możliwość łatwego dodawania składników w trakcie pracy. Nasze cuttery gastronomiczne, to wszechstronne maszyny, które z łatwością utrzymuje się w czystości, dzięki zastosowaniu inteligentnego, a zarazem prostego systemu demontażu wewnętrznego zbiornika. Konstruując nasze narzędzia gastronomiczne, na pierwszym miejscu stawiamy bezpieczeństwo. Kutry gastronomiczne zostały wyposażone w mikrowyłączniki, umieszczone w podstawie zbiornika, a także w pokrywie. Pracę ułatwia i czyni bardziej dokładną możliwość wyboru preferowanej prędkości obrotów. Możemy tego dokonać, korzystając z przejrzystego i nieskomplikowanego panelu kontrolnego, umieszczonego na przedzie kutra.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej