0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Witryny nadstawne

Witryny nadstawne pomagają odpowiednio wyeksponować żywność, np. dodatki do serwowanych dań. Dzięki temu goście zyskują wybór i mogą sami skomponować swoje jedzenie, zgodnie z indywidualnymi preferencjami. W naszej ofercie dostępne są nowoczesne sprzęty, doskonale sprawdzające się w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi itp. Przekonaj się, która nadstawka chłodnicza najlepiej uzupełni wyposażenie Twojego lokalu!

Nasze produkty

Nadstawka chłodnicza

 

Nadstawka chłodnicza to specjalna witryna, w której można prezentować różnorodne produkty spożywcze. Dzięki niej klienci lokalu gastronomicznego mogą zobaczyć i wybrać dodatki do dania (np. sałatkę do ryby, surówkę do kebaba) czy np. pyszny deser. Proponujemy funkcjonalne, gustowne urządzenia, które doskonale sprawdzają się w różnych sytuacjach.

Nasze nadstawki chłodnicze doskonale uzupełnią wyposażenie m.in.:

 

  • restauracji,
  • baru szybkiej obsługi,
  • baru mlecznego,
  • stołówki,
  • pizzerii,
  • lokalu z kebabem,
  • cukierni / kawiarni.

 

Wszystkie modele są wykonane z materiałów wysokiej jakości – stali szlachetnej, wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz odpornego, prostego szkła. Pomagają utrzymać prezentowane produkty w odpowiednich warunkach, przedłużając ich świeżość. Dzięki nadstawce chłodniczej można w prosty sposób podnieść poziom oferowanych usług oraz produktów, zwiększając zadowolenie klientów.

 

Witryna chłodnicza nastawna

 

Każda witryna chłodnicza nastawna z linii GastroProdukt Professional to zaawansowany technologicznie, solidny sprzęt, dostosowany do oczekiwań specjalistów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży doskonale znamy realne potrzeby jej przedstawicieli i staramy się tworzyć produkty, które są w stanie jak najlepiej na nie odpowiadać.

 

Nasze witryny chłodnicze nadstawne mają szereg zalet, do których można zaliczyć m.in.:

 

  • wymiary dostosowane do standardowych pojemników GN,
  • wysokiej klasy sterownik z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (zgodny z HACCP),
  • zakres temperatur od + 2 °C do + 8 °C.

 

Zostały tak zaprojektowane, by były proste i intuicyjne w obsłudze oraz praktycznie bezproblemowe. Wykazują dużą odporność na użytkowanie, dzięki czemu mają długą żywotność i przez wiele lat zachowują swoją funkcjonalność oraz idealny wygląd. Do tego każdą witrynę chłodniczą nadstawną da się łatwo utrzymać w czystości, dlatego ich konserwacja nie stanowi dodatkowego obciążenia dla pracowników. 

 

Nadstawa chłodnicza

 

Nadstawa chłodnicza to doskonały sposób na przyciągniecie gości. W wielu przypadkach klienci lubią decydować o tym, co dokładnie znajduje się w wybranym posiłku. Nie bez powodu mówi się też, że „je się oczami” – sam widok produktów spożywczych skutecznie zwiększa apetyt oraz zachęca do złożenia zamówienia. Warto to wykorzystać, by podnieść poziom sprzedaży, a co za tym idzie, zmaksymalizować zyski.

 

Zakup nadstawy chłodniczej wiąże się z dużym wydatkiem, ale warto potraktować go jako inwestycję w rozwój lokalu. Taki sprzęt pozwala ograniczyć ryzyko marnowania jedzenia, a także może skutecznie przyczynić się do generowania większych utargów. Proponujemy warianty odpowiednie zarówno dla mniejszych, jak i większych lokali. Jeśli pojawią się jakieś pytania czy wątpliwości, pomagamy dobrać odpowiedni model. Zapewniamy też wsparcie serwisowe.

 

Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą nadstaw chłodniczych GastroProdukt Professional. Nasi wykwalifikowani konsultanci z przyjemnością doradzą, który sprzęt będzie odpowiedni w danych warunkach. Prezentuj żywność w efektowny sposób, by pobudzić apetyt swoich klientów!

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej