0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Witryny nadstawne

Witryny nadstawne pomagają odpowiednio wyeksponować żywność, np. dodatki do serwowanych dań. Dzięki temu goście zyskują wybór i mogą sami skomponować swoje jedzenie, zgodnie z indywidualnymi preferencjami. W naszej ofercie dostępne są nowoczesne sprzęty, doskonale sprawdzające się w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi itp. Przekonaj się, która nadstawka chłodnicza najlepiej uzupełni wyposażenie Twojego lokalu!

Nasze produkty

Nadstawka chłodnicza

 

Nadstawka chłodnicza to specjalna witryna, w której można prezentować różnorodne produkty spożywcze. Dzięki niej klienci lokalu gastronomicznego mogą zobaczyć i wybrać dodatki do dania (np. sałatkę do ryby, surówkę do kebaba) czy np. pyszny deser. Proponujemy funkcjonalne, gustowne urządzenia, które doskonale sprawdzają się w różnych sytuacjach.

Nasze nadstawki chłodnicze doskonale uzupełnią wyposażenie m.in.:

 

  • restauracji,
  • baru szybkiej obsługi,
  • baru mlecznego,
  • stołówki,
  • pizzerii,
  • lokalu z kebabem,
  • cukierni / kawiarni.

 

Wszystkie modele są wykonane z materiałów wysokiej jakości – stali szlachetnej, wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz odpornego, prostego szkła. Pomagają utrzymać prezentowane produkty w odpowiednich warunkach, przedłużając ich świeżość. Dzięki nadstawce chłodniczej można w prosty sposób podnieść poziom oferowanych usług oraz produktów, zwiększając zadowolenie klientów.

 

Witryna chłodnicza nastawna

 

Każda witryna chłodnicza nastawna z linii GastroProdukt Professional to zaawansowany technologicznie, solidny sprzęt, dostosowany do oczekiwań specjalistów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży doskonale znamy realne potrzeby jej przedstawicieli i staramy się tworzyć produkty, które są w stanie jak najlepiej na nie odpowiadać.

 

Nasze witryny chłodnicze nadstawne mają szereg zalet, do których można zaliczyć m.in.:

 

  • wymiary dostosowane do standardowych pojemników GN,
  • wysokiej klasy sterownik z cyfrowym wyświetlaczem temperatury (zgodny z HACCP),
  • zakres temperatur od + 2 °C do + 8 °C.

 

Zostały tak zaprojektowane, by były proste i intuicyjne w obsłudze oraz praktycznie bezproblemowe. Wykazują dużą odporność na użytkowanie, dzięki czemu mają długą żywotność i przez wiele lat zachowują swoją funkcjonalność oraz idealny wygląd. Do tego każdą witrynę chłodniczą nadstawną da się łatwo utrzymać w czystości, dlatego ich konserwacja nie stanowi dodatkowego obciążenia dla pracowników. 

 

Nadstawa chłodnicza

 

Nadstawa chłodnicza to doskonały sposób na przyciągniecie gości. W wielu przypadkach klienci lubią decydować o tym, co dokładnie znajduje się w wybranym posiłku. Nie bez powodu mówi się też, że „je się oczami” – sam widok produktów spożywczych skutecznie zwiększa apetyt oraz zachęca do złożenia zamówienia. Warto to wykorzystać, by podnieść poziom sprzedaży, a co za tym idzie, zmaksymalizować zyski.

 

Zakup nadstawy chłodniczej wiąże się z dużym wydatkiem, ale warto potraktować go jako inwestycję w rozwój lokalu. Taki sprzęt pozwala ograniczyć ryzyko marnowania jedzenia, a także może skutecznie przyczynić się do generowania większych utargów. Proponujemy warianty odpowiednie zarówno dla mniejszych, jak i większych lokali. Jeśli pojawią się jakieś pytania czy wątpliwości, pomagamy dobrać odpowiedni model. Zapewniamy też wsparcie serwisowe.

 

Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą nadstaw chłodniczych GastroProdukt Professional. Nasi wykwalifikowani konsultanci z przyjemnością doradzą, który sprzęt będzie odpowiedni w danych warunkach. Prezentuj żywność w efektowny sposób, by pobudzić apetyt swoich klientów!

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej