Witryny ekspozycyjne

Witryny chłodnicze ekspozycyjne

Wierzymy, że gastronomia to coś więcej niż przygotowywanie jedzenia. Według nas, gastronomia to sztuka. Od pomysłu, poprzez szukanie przepisu i proces twórczy, aż po gotowe dzieło, serwowane z gracją przez kelnera lub umiejętnie zaprezentowane Klientowi. Dania na chłodno – wszelkiego rodzaju desery, ciasta, koktajle, surówki, sushi i wiele innych, mogą wyglądać naprawdę fenomenalnie i sprawić, że Klient zakocha się w nich od pierwszego wejrzenia. Odpowiednimi narzędziami, służącymi do atrakcyjnego wyeksponowania dowolnego dzieła sztuki kulinarnej są dobrze zaprojektowane witryny chłodnicze ekspozycyjne marki GastroProdukt Professional. Oferujemy Państwu szeroki wybór tych i wielu innych elementów profesjonalnego wyposażenia zaplecza kuchennego. Zachęcamy do zapoznania się z całym asortymentem produktów na stronie GastroProdukt.pl

Estetyczne, uniwersalne i solidne, jednym słowem: witryny ekspozycyjne


Nasze witryny ekspozycyjne to niezbędnik w kawiarniach, restauracjach hotelowych, cukierniach i wszędzie tam, gdzie serwuje się żywność i napoje schłodzone. W tej kategorii znajdą Państwo przeszklone witryny chłodnicze ekspozycyjne o wielu kształtach i rozmiarach, co sprawia, że dobór odpowiedniego modelu nie powinien stanowić problemu. Ich podstawowymi atutami są, rzecz jasna, wysoka estetyka i precyzja wykonania, pierwszorzędna jakość wykorzystanych materiałów (hartowane szkło, tworzywa sztuczne, drewno) i podzespołów. Projektując nasze urządzenia, myślimy przede wszystkim o maksymalizowaniu przestrzeni wystawowej, tak, by wzrok gości skupiał się na smakowitej zawartości. Dlatego też zaprezentowane witryny chłodnicze ekspozycyjne marki GastroProdukt Professional wyposażone są w wewnętrzne oświetlenie, podkreślające apetyczne walory wizualne prezentowanej potrawy. Dominujące kolory naszych witryn ekspozycyjnych to czerń lub biel, jako barwy neutralne, najmniej odwracające uwagę. Witryny są dostępne w różnych rozmiarach i kształtach, co ułatwia dopasowanie urządzenia o określonych parametrach chłodzących do możliwości przestrzennych każdego lokalu.