0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Witryny chłodnicze do SUSHI

Nasze produkty

Mistrzowskie witryny chłodnicze do sushi


Dalekowschodnie potrawy zaskakują i uwodzą europejskie podniebienia niezmiennie od lat. Sushi to jedno z najlepiej przyjętych dań na całym świecie, ikoniczne niczym pizza, hamburger czy frytki. Ryż, surowy łosoś i nuri, a także imbir i sos sojowy, oto przykładowe składniki tego wyspiarskiego specjału. Aby skłonić Klientów do wyboru naszego sushi, musimy skupić się na wizualnym aspekcie gastronomii i zadbać o prawidłową ekspozycję. Nic nie spełnia tej funkcji lepiej, niż witryna chłodnicza do sushi. W asortymencie znajdą Państwo szeroki wybór witryn o różnej wielkości i w pięciu kolorach. Witryny chłodnicze do sushi GastroProdukt Professional to nie tylko praktyczne rozwiązanie kwestii prezentacji swoich wyrobów, ale również fantastycznie zaprojektowane, designerskie meble gastronomiczne. Obły kształt giętej szyby i całego korpusu idealnie pasuje do kształtu sushi. Jeśli japoński smakołyk to jedno z popularnych dań w Państwa lokalu, witryna chłodnicza do sushi będzie stanowić fantastyczną inwestycję.


Praktyczne i eleganckie witryny chłodnicze do sushi


Sushi musi być serwowane w odpowiednio niskiej temperaturze. To gwarantuje produktowi spójność i ułatwia konsumowanie. Witryny chłodnicze do sushi zapewniają utrzymanie stałej temperatury w zakresie 1°C - 5°C, co znacznie wydłuża czas przydatności do spożycia i zatrzymuje smak oraz aromaty. Pracując nad naszymi urządzeniami, korzystamy z najnowszych osiągnięć techniki, aby poprawiać wydajność, energooszczędność i ergonomię. Witryny chłodnicze do sushi nowej generacji, wyróżnia nie tylko nowoczesny design, ale także rozwiązania, takie jak system dyfuzji zimnego powietrza, niezawodny elektroniczny termostat oraz czujniki. Dzięki nim, mamy pewność, że całe wnętrze ma dokładnie taką samą, niską temperaturę. Każda witryna chłodnicza do sushi to wygodne narzędzie do codziennej pracy, dzięki łatwo rozsuwanym tylnym drzwiom i precyzyjnej, nieskomplikowanej obsłudze termostatu. To urządzenia zaprojektowane z iście japońską dokładnością i zamiłowaniem do nowatorskich rozwiązań technologicznych.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej