Wilk do mięsa

Wilk do mięsa - Przetwórstwo gastronomiczne mięsa należy do zadań stosunkowo trudnych i wymagających. Przygotowanie dania mięsnego, kiedy mięso wcześniej poddaje się obróbce mechanicznej, to nie lada wyzwanie. W Polsce spożycie mięsa należy do jednych z najwyższych w Europie, nie dziwi więc, że większość lokali gastronomicznych posiada w swojej ofercie liczne dania mięsne.

Mechaniczna obróbka mięsa, czyli mielenie, szatkowanie, cięcie, szarpanie, kotletowanie i stekowanie, wymaga doświadczenia, wiedzy i przede wszystkim profesjonalnego sprzętu. Jest nim na przykład wilk do mięsa. Stąd też w naszej ofercie nie mogło zabraknąć profesjonalnych urządzeń właśnie do przygotowywania mięsa.

 

Maszynki do przerobu mięsa w szerokiej ofercie

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby maszynki do przerobu mięsa w naszej ofercie były dobrane tak, aby spełniły oczekiwania profesjonalistów. Stąd też maszynka do mielenia, wilk do mięsa, profesjonalne kotleciarki czy też stekownice są urządzeniami w pełni profesjonalnymi i funkcjonalnymi. Ponadto, każde z tych urządzeń wykonane jest tak, aby spełnić wymagania profesjonalnej gastronomii, co wiąże się z pracą przez wiele godzin dziennie, niezawodnością oraz pełną funkcjonalnością.

 

W ofercie posiadamy:

  • maszynki do mielenia mięsa, pozwalające mielić każdy typ mięsa,
  • specjalne kotleciarki oraz stekownice, pozwalające przygotować kotlety mięsne według potrzeb i wymagań użytkownika,
  • wysokiej jakości wilki do mięsa, umożliwiające przygotowanie mięsa mielonego wysokiej jakości.

Profesjonalne restauracje rzadko decydują się na zakup już gotowego, przerobionego mięsa. Częściej wybierają profesjonalne maszyny i urządzenia do jego produkcji.

 

Szeroka i wyspecjalizowana oferta

W przypadku urządzeń do obróbki mechanicznej mięsa kierowaliśmy się dokładnie tym samym sprawdzonym już sposobem. Wybraliśmy urządzenia profesjonalne, spełniające wymagania profesjonalistów, tak aby oferta była wyspecjalizowana i maksymalnie szeroka. Pozwoli to wybrać właściwy sprzęt oraz odpowiednie urządzenie każdej restauracji, stołówce, hotelowi, czy też innemu punktowi gastronomicznemu, gdzie przeróbka mechaniczna mięsa odbywa się bardzo często. Mamy nadzieję, że nasza oferta zadowoli wszystkich tych, którzy szukają profesjonalnych i kompleksowych rozwiązań w zakresie obróbki mechanicznej mięsa.