0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Nadstawki chłodnicze

Witryny chłodnicze nastawne to najlepszy sposób na przechowywanie jedzenia o krótkim terminie ważności, które musi być świeże, a przy tym doskonale się prezentować. Witryny pełnią rolę lodówek do zadań specjalnych, które utrzymują produkty żywnościowe w odpowiedniej temperaturze, aby nie uległy zniszczeniu. Jest to idealne urządzenie do sklepów, lokali gastronomicznych, cukierni, pizzerii, barów i pubów serwujących przekąski. W witrynie można przechowywać nie tylko warzywa, ale również ciasta, nabiał czy mięso, a także inne półprodukty. Imponującą kolekcję witryn chłodniczych nadstawnych ze znakiem jakości znajdą Państwo na stronie GastroProdukt.pl. Zachęcamy do dokładnego zapoznania się z naszą ofertą i wybrania witryny o parametrach najbardziej odpowiadających potrzebom danego lokalu gastronomicznego.

Nasze produkty

Witryny chłodnicze nastawne – bezpieczeństwo i świeżość produktów

Przeszklone witryny chłodnicze nadstawne sprawiają, że ekspozycja towaru zachęca do dokonania zakupu i wzbudza zaufanie Klientów co do świeżości prezentowanych w niej produktów. Witryny wykonane są ze stali nierdzewnej lub szlachetnej i są przystosowane do pojemników gastronomicznych GN 1/4. Maszyny posiadają wysokiej klasy sterowniki cyfrowe z wyświetlaczem temperatury, co ułatwia intuicyjne dostosowanie odpowiednich warunków do przechowywania produktów żywnościowych. Sterownik zgodny jest z procedurami HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, dotyczy procedur zarządzania bezpieczeństwem żywności), a zakres temperatur może wynosić od 2 stopni do 8 stopni Celsjusza. Waga tego typu urządzeń waha się w granicach od 28 do 45 kilogramów, a ich ciężar koresponduje z pozostałymi gabarytami. Markowy sprzęt sygnowany logo GastroProdukt Professional wzbogaci wnętrze każdego lokalu gastronomicznego i będzie inwestycją w przyszłość Państwa firmy. Warto zapoznać się z przekrojowym asortymentem na naszej stronie internetowej i wybrać profesjonalne wyposażenie, dzięki któremu zaoszczędzą środki finansowe i zadbają o wizerunek lokalu.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej