0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Nadstawki chłodnicze

Witryny chłodnicze nastawne to najlepszy sposób na przechowywanie jedzenia o krótkim terminie ważności, które musi być świeże, a przy tym doskonale się prezentować. Witryny pełnią rolę lodówek do zadań specjalnych, które utrzymują produkty żywnościowe w odpowiedniej temperaturze, aby nie uległy zniszczeniu. Jest to idealne urządzenie do sklepów, lokali gastronomicznych, cukierni, pizzerii, barów i pubów serwujących przekąski. W witrynie można przechowywać nie tylko warzywa, ale również ciasta, nabiał czy mięso, a także inne półprodukty. Imponującą kolekcję witryn chłodniczych nadstawnych ze znakiem jakości znajdą Państwo na stronie GastroProdukt.pl. Zachęcamy do dokładnego zapoznania się z naszą ofertą i wybrania witryny o parametrach najbardziej odpowiadających potrzebom danego lokalu gastronomicznego.

Nasze produkty

Witryny chłodnicze nastawne – bezpieczeństwo i świeżość produktów

Przeszklone witryny chłodnicze nadstawne sprawiają, że ekspozycja towaru zachęca do dokonania zakupu i wzbudza zaufanie Klientów co do świeżości prezentowanych w niej produktów. Witryny wykonane są ze stali nierdzewnej lub szlachetnej i są przystosowane do pojemników gastronomicznych GN 1/4. Maszyny posiadają wysokiej klasy sterowniki cyfrowe z wyświetlaczem temperatury, co ułatwia intuicyjne dostosowanie odpowiednich warunków do przechowywania produktów żywnościowych. Sterownik zgodny jest z procedurami HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, dotyczy procedur zarządzania bezpieczeństwem żywności), a zakres temperatur może wynosić od 2 stopni do 8 stopni Celsjusza. Waga tego typu urządzeń waha się w granicach od 28 do 45 kilogramów, a ich ciężar koresponduje z pozostałymi gabarytami. Markowy sprzęt sygnowany logo GastroProdukt Professional wzbogaci wnętrze każdego lokalu gastronomicznego i będzie inwestycją w przyszłość Państwa firmy. Warto zapoznać się z przekrojowym asortymentem na naszej stronie internetowej i wybrać profesjonalne wyposażenie, dzięki któremu zaoszczędzą środki finansowe i zadbają o wizerunek lokalu.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej