0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Bemary gastronomiczne

Dzięki bemarom gastronomicznym znika problem transportu cateringu w uciążliwych warunkach atmosferycznych. Bemary stołowe sprawiają, że z łatwością dowiozą Państwo cały swój asortyment gastronomiczny w odpowiedniej temperaturze – na miejsce i czas. Parafrazując znane w innych branżach powiedzenie, bemary gastronomiczne jezdne gwarantują catering just in time. Wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe, gale, szkolenia – to miejsca, gdzie bemary gastronomiczne z pewnością sprawdzą się doskonale. Dzięki nim nie tylko można serwować posiłki we właściwej temperaturze, ale także promować swoją markę poza murami własnego lokalu gastronomicznego. Na stronie internetowej GastroProdukt.pl znajdą Państwo bemary gastronomiczne jezdne i stołowe, dzięki którym catering jeszcze nigdy nie był tak prosty i skuteczny.

Nasze produkty

Bemary stołowe, bemary gastronomiczne jezdne – komfort błyskawicznego podania posiłku

Dokładne poznanie potrzeb branży gastronomicznej to jeden z czynników sukcesu marki GastroProdukt Professional. Bogate doświadczenie i orientacja na innowacyjne rozwiązania, pozwalają nam tworzyć kompleksową ofertę produktów gastronomicznych najwyższych lotów. Wśród nich znajdą Państwo markowe bemary stołowe i bemary gastronomiczne jezdne. Ich różnorodność sprawia, że z pewnością dobiorą Państwo asortyment do potrzeb swoich lokali i cateringowych ambicji. Nasze produkty są kwintesencją jakości, którą z pewnością docenią osoby zawodowo parające się gotowaniem. Zbiorniki bemarów są niezależnie ogrzewane parą wodną i powietrzem, co redukuje możliwość przypalenia jedzenia. Sprzęt gastronomiczny zaopatrzony jest w regulację temperatury w przedziale od 30 do 95 stopni Celsjusza. Ogrzewane szafki oraz rozsuwane blaty umożliwiają komfortową obsługę i ułatwiają rozładunek cateringu nawet w wymagających okolicznościach. Wózki bemarowe mają wygodne wymiary, które ułatwią pracę w warunkach ograniczonej przestrzeni. Prezentowane urządzenia to mobilne centra dowodzenia kucharzy, którzy swoje możliwości będą mogli zaprezentować także poza terenem lokalu.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej