0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Pojemniki GN perforowane

Nasze produkty

 

Niedoposażone lub, co gorsza, wyposażone w słabej jakości naczynia i urządzenia zaplecze może zniweczyć starania nawet najlepszego zespołu kucharzy. Sfrustrowana załoga, niezadowoleni z jakości jedzenia Klienci i konieczność ciągłych napraw lub nowych zakupów – to tylko niektóre z potencjalnych konsekwencji marnego wyposażenia. Na szczęście nie każdy musi godzić się na kompromisy w tej materii. Nasze pojemniki GN perforowane to jedne z najbardziej wytrzymałych i funkcjonalnych naczyń w zapleczu gastronomicznym, umożliwiające obróbkę termiczną, przechowywanie oraz eksponowanie żywności. Są niezbędne na stołówkach, w lokalach samoobsługowych, hotelach, jadłodajniach oraz w wielu innych punktach gastronomicznych o różnych profilach. Ich solidna konstrukcja z niezwykle trwałej stali nierdzewnej 18/10, gwarantuje niewrażliwość na uszkodzenia mechaniczne, a dodatkowo jest odporna na kwasy organiczne. To naczynia niepoddające się korozji, co znacznie wydłuża ich okres użytkowania.

Ergonomia i szeroki wachlarz zastosowań

GastroProdukt Professional pragnie zaprezentować Państwu serię naczyń do stosowania w lodówkach, piecach konwekcyjnych, bemarach i podgrzewaczach. Zaprojektowaliśmy nasze pojemniki GN perforowane, skupiając się przede wszystkim na ergonomii. Takie podejście zaowocowało pięknym, ponadczasowym designem, przejawiającym się między innymi w lekko zaokrąglonych krawędziach. Rozwiązanie to znacznie podnosi komfort uchwytu, łatwość w utrzymaniu czystości, a także bezpieczeństwo podczas przenoszenia pojemnika. Ich przemyślana konstrukcja pozwala na składowanie piętrowe, co przynosi duże oszczędności przestrzenne, kiedy naczynia nie są używane. Ponadto, dla przyspieszenia pracy w zapleczu kuchennym, zadbaliśmy o możliwość mycia pojemników GN perforowanych w zmywarkach. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z działem obsługi Klienta. Nasi fachowcy z przyjemnością doradzą i pomogą w wyborze najlepszych rozwiązań do Państwa kuchni.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej