0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Pojemniki GN perforowane

Nasze produkty

 

Niedoposażone lub, co gorsza, wyposażone w słabej jakości naczynia i urządzenia zaplecze może zniweczyć starania nawet najlepszego zespołu kucharzy. Sfrustrowana załoga, niezadowoleni z jakości jedzenia Klienci i konieczność ciągłych napraw lub nowych zakupów – to tylko niektóre z potencjalnych konsekwencji marnego wyposażenia. Na szczęście nie każdy musi godzić się na kompromisy w tej materii. Nasze pojemniki GN perforowane to jedne z najbardziej wytrzymałych i funkcjonalnych naczyń w zapleczu gastronomicznym, umożliwiające obróbkę termiczną, przechowywanie oraz eksponowanie żywności. Są niezbędne na stołówkach, w lokalach samoobsługowych, hotelach, jadłodajniach oraz w wielu innych punktach gastronomicznych o różnych profilach. Ich solidna konstrukcja z niezwykle trwałej stali nierdzewnej 18/10, gwarantuje niewrażliwość na uszkodzenia mechaniczne, a dodatkowo jest odporna na kwasy organiczne. To naczynia niepoddające się korozji, co znacznie wydłuża ich okres użytkowania.

Ergonomia i szeroki wachlarz zastosowań

GastroProdukt Professional pragnie zaprezentować Państwu serię naczyń do stosowania w lodówkach, piecach konwekcyjnych, bemarach i podgrzewaczach. Zaprojektowaliśmy nasze pojemniki GN perforowane, skupiając się przede wszystkim na ergonomii. Takie podejście zaowocowało pięknym, ponadczasowym designem, przejawiającym się między innymi w lekko zaokrąglonych krawędziach. Rozwiązanie to znacznie podnosi komfort uchwytu, łatwość w utrzymaniu czystości, a także bezpieczeństwo podczas przenoszenia pojemnika. Ich przemyślana konstrukcja pozwala na składowanie piętrowe, co przynosi duże oszczędności przestrzenne, kiedy naczynia nie są używane. Ponadto, dla przyspieszenia pracy w zapleczu kuchennym, zadbaliśmy o możliwość mycia pojemników GN perforowanych w zmywarkach. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z działem obsługi Klienta. Nasi fachowcy z przyjemnością doradzą i pomogą w wyborze najlepszych rozwiązań do Państwa kuchni.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej