0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Wózki bemarowe

Wieloletnie doświadczenie na rynku usług gastronomicznych pozwala nam projektować rozwiązania, których szukają wymagający Klienci. Bemary wózkowe to urządzenia bezawaryjne, utrzymujące wysoką temperaturę przez cały dzień pracy, a przy tym bezpieczne dla żywności i personelu. Mało tego! Mają one kilka niezależnie kontrolowanych komór, służących do ogrzewania wielu dań jednocześnie, świetnie się prezentują i mają możliwość łatwego transportu z punktu A do punktu B. Wózki bemarowe renomowanej marki GastroProdukt Professional zostały stworzone dla osób, które cenią sobie najwyższą jakość i mobilność sprzętu kuchennego. Wózki bemarowe na stronie GastroProdukt.pl to narzędzia, które usprawnią pracę w każdej stołówce, szpitalu, hotelu czy firmie cateringowej. Zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty w kategorii Wózki bemarowe.

Idealna temperatura z dowozem


Korzystając z najnowszych osiągnięć technologicznych, a jednocześnie będąc wierni wieloletnim tradycjom kulinarnym, opracowaliśmy nasze wózki bemarowe tak, by dawały maksymalne możliwości przygotowywania i serwowania posiłków. Wyposażając te urządzenia w drążki służące do transportu, a także w solidne kółka, które można blokować, sprawiliśmy, że Państwa kuchnia może swobodnie poruszać się w dowolne miejsce. Oferujemy wózki posiadające rozsuwane ochronne blaty, dla minimalnej utraty ciepła podczas transportu i maksymalnego bezpieczeństwa. W sprzedaży znajdują się też wersje posiadające ogrzewane szafki. Nasze przenośne wózki bemarowe, tak jak inne bemary, są podzielone na dwa segmenty – te posiadające jeden, łączony zbiornik grzewczy, lub te wyposażone w kilka mniejszych, niezależnie kontrolowanych. Wykonanie ze stali nierdzewnej gwarantuje, że jest to sprzęt całkowicie bezpieczny dla żywności, a czyszczenie nie jest wymagające ani czasochłonne. Zachęcamy do kontaktu z naszymi specjalistami z działu obsługi Klienta. Z przyjemnością udzielą Państwu fachowych odpowiedzi na nurtujące pytania i pomogą prawidłowo wyposażyć każde zaplecze kuchenne.