0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Bemary wolnostojące

Nasze produkty

Nie ma nic gorszego niż wystudzone jedzenie, które powinno być serwowane z wysokiej temperaturze. To jeden z klasycznych błędów w gastronomii, jakich warto za wszelką cenę unikać. Niezależnie od profilu lokalu, kucharze głowią się nad jednym pytaniem: jak sprawić, by jedzenie było ciepłe przez cały dzień, a jednocześnie nie przypaliło się i nie traciło smaku ani aromatu? GastroProdukt Professional ma dla Państwa odpowiedź. Rozwiązaniem są bemary wolnostojące, czyli urządzenia zapewniające stałą temperaturę potraw, przy użyciu niewielkiej ilości energii elektrycznej. Grzałki, zanurzone w kąpieli wodnej ogrzewają pojemniki mieszaniną pary wodnej i powietrza, co zapobiega wszelakim skutkom ubocznym procesu obróbki, takim jak przypalenia. Bemary wolnostojące to idealne rozwiązanie między innymi dla cateringów, hoteli, stołówek czy szpitali. Zapraszamy do zapoznania się z szerokim wyborem bemarów na stronie GastroProdukt.pl

Efekt niezależnie od rozmiaru


Na naszej stronie internetowej oferujemy wiele kombinacji w kategorii bemary wolnostojące. Znajdą tu Państwo wersje “małe” na wkład wielkości jednego pojemnika GN, aż do rozmiaru 4 x 1/1 GN. Pozwala to na wybór opcji najlepiej pasującej do konkretnej kuchni. Kompatybilność z systemem GN sprawia, że pojemniki można dopasowywać w zależności od aktualnych potrzeb. Co więcej, oferujemy warianty z regulowanymi nogami, które można szybko i z łatwością dopasować do nierównej powierzchni. Różnicę stanowią również wersja posiadająca jeden, zintegrowany układ grzewczy, utrzymujący jednakową temperaturę na całej powierzchni, lub wersja wyposażona w wiele niezależnych grzałek, kontrolowanych za pomocą osobnych pokręteł. Wszystkie bemary wolnostojące GastroProdukt Professional wykonane są z wysokiej jakości atestowanej stali nierdzewnej. Jej niewątpliwymi atutami w branży gastronomicznej są bardzo duża odporność na wszelkie uszkodzenia mechaniczne w rodzaju wgnieceń lub zadrapań, a także zerowa wchłanialność związków chemicznych naturalnie występujących w żywności. Nasze bemary wolnostojące zaprojektowaliśmy tak, by były to urządzenia nie tylko bezbłędnie spełniające swoją rolę, ale również estetyczne. Ich niekwestionowaną zaletą jest też łatwość w konserwacji.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej