• Zaloguj się
    Zaloguj się
0
Koszyk:
Koszyk
info: Twój koszyk jest pusty!

Naświetlacze i sterylizatory do jaj

Zobacz nasze produkty

Wyparzacz, Sterylizator, Naświetlacz  do Jaj 10 szt

Wyparzacz, Sterylizator, Naświetlacz do Jaj 10 szt

1 099,00 
Wyparzacz, Sterylizator, Naświetlacz Do Jaj 30 szt

Wyparzacz, Sterylizator, Naświetlacz Do Jaj 30 szt

1 799,00 

Sterylizatory do jaj – technologia w służbie zdrowia


Zdrowie to podstawa. Nie można lekceważyć wskazań dotyczących prawidłowej obróbki potraw, szczególnie, gdy stawką jest zdrowie i dobre samopoczucie osób spożywających serwowane potrawy. Naginanie norm i zaleceń HACCP może mieć poważne konsekwencje wizerunkowe, a nawet prawne. GastroProdukt Professional już od dekady pomaga profesjonalistom w branży gastronomicznej osiągać ambitne cele, tworząc niezawodne urządzenia i meble kuchenne. Każdy produkt to dziesiątki prototypów, setki godzin planowania i projektowania, tysiące informacji zwrotnych od użytkowników. Wszystko po to, by stworzyć najbardziej wydajne, ergonomiczne i bezpieczne narzędzia dla zawodowych gastronomów. Zaprzęgamy najnowsze osiągnięcia technologiczne, by osiągać nowe, wyższe poziomy efektywności. Naświetlacze do jaj to zaawansowane rozwiązanie, służące do sterylizacji i eliminacji niebezpiecznych bakterii Salmonelli Enteritidis za pomocą ultrafioletu. W tej kategorii oferujemy modele na naświetlaczy na dziesięć lub trzydzieści jaj.


Półtorej minuty do pełnej sterylizacji – naświetlacze do jaj GastroProdukt Professional


Jeśli w karcie dań Państwa lokalu znajdują się dania na bazie jaj, sterylizatory do jaj powinny stanowić niezbędny element wyposażenia zaplecza gastronomicznego. Naświetlacze do jaj na bazie UV to zdrowy, nieinwazyjny sposób na pozbycie się szkodliwych bakterii. Jest to doskonała alternatywa dla tradycyjnych wyparzaczy oraz środków chemicznych do dezynfekcji. Trwała konstrukcja ze stali nierdzewnej, gwarantuje długi czas użytkowania urządzenia, dzięki wysokiej odporności na uszkodzenia mechaniczne i wilgoć. Zaledwie dziewięćdziesiąt sekund potrzeba, aby całkowicie wyeliminować niekorzystną florę bakteryjną. Krótki i skuteczny proces, który umożliwiają sterylizatory do jaj, to podstawa przy wdrażaniu systemu HACCP. Zachęcamy do sprawdzenia obszernej oferty GastroProdukt Professional oraz do kontaktu z pomocnym działem obsługi Klienta, który pomoże podjąć decyzję zakupową i wyjaśni szczegóły działania danej maszyny.