0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Profesjonalne zaparzacze do kawy

Większość ludzi nie wyobraża sobie takiego scenariusza. Napój ten, znany od wieków a pochodzący z Etiopii, jest bowiem nieodłącznym elementem codziennej diety przeciętnego Amerykanina czy Europejczyka. Profesjonalne zaparzacze do kawy stworzone zostały, aby zaspokoić potrzeby nawet najbardziej wymagających kawoszy.

Nasze produkty

Zaryzykujesz poranek bez kubka gorącej kawy?


To urządzenia niezbędne w jadalniach hotelowych, stołówkach samoobsługowych i znajdujące się na wyposażeniu w każdej firmie cateringowej. Jednym z ich atutów jest uniwersalność – oprócz kawy, umożliwiają parzenie herbaty oraz gotowanie wody. Niewielkie wymiary i solidne, ergonomiczne uchwyty, ułatwiają transport i umieszczenie zaparzacza w dowolnym miejscu. Niech ten niepowtarzalny aromat unosi się nie tylko w kawiarniach! Dysponując profesjonalnymi zaparzaczami do kawy, zaskarbią sobie Państwo przychylność wielu Klientów, dla których filiżanka kawy czy herbaty to świętość.


Estetyczne i wydajne, czyli profesjonalne zaparzacze do kawy


Produkowane przez nas profesjonalne zaparzacze do kawy, ułatwią przygotowanie tego napoju oraz utrzymanie idealnej temperatury (85 stopni) przez długi okres czasu! Zaparzacze gastronomiczne do kawy oznaczone logo GastroProdukt Professional wykonane są z pojedynczych ścianek ze stali nierdzewnej oraz niekapiącego kranu z twardego tworzywa. Pozwalają one na wygodne, samodzielne użytkowanie sprzętu przez gości hotelowych i restauracyjnych. We wnętrzu zaparzacza znajduje się wbudowany filtr do grubo mielonej kawy, dzięki czemu napar oczarowuje wyjątkowo intensywnym smakiem i aromatem. Zaparzacze gastronomiczne do kawy wyposażone są w klarowny wskaźnik poziomu napoju w zbiorniku. Oprócz tego, w dolnej części urządzenia znajduje się lampka kontrolna, sygnalizująca zakończenie procesu parzenia oraz konieczność czyszczenia. To duże ułatwienie w użytkowaniu zaparzacza. GastroProdukt Professional posiada w swojej ofercie dwa rozmiary: mniejszy, 10-litrowy oraz większy, 15-litrowy, co ułatwia dopasowanie urządzenia do swoich potrzeb. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta, aby uzyskać specjalistyczne porady dotyczące wyposażenia gastronomicznego.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej