0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Wózki kelnerskie 2-półkowy ze stali nierdzewnej

Nasze produkty

Podwójne możliwości – wózki kelnerskie dwupółkowe


Obsługa dużej sali restauracji stanowi zawsze spore wyzwanie. Niewielka przestrzeń pomiędzy stolikami, dystans od kuchni do ostatniego stołu znaczny, a na dodatek ilość talerzy i innych naczyń przekracza możliwości pojedynczego kelnera. Właśnie dlatego powstał wózek kelnerski, pojazd ułatwiający codzienną pracę w dużych lokalach gastronomicznych. Wykorzystuje się go na każdym etapie – począwszy od nakrywania stołów, poprzez serwowanie dań, aż na sprzątaniu Sali kończąc. Wózki kelnerskie 2-półkowe to jeden z wielu ważnych produktów w asortymencie GastroProdukt Professional. Od dziesięciu lat pomagamy przedsiębiorcom z branży gastronomicznej, wyposażając ich w sprzęt najwyższych lotów i pozwalając prawdziwie rozwinąć skrzydła. Wybierając spośród ogromnej różnorodności zaawansowanych mebli i urządzeń kuchennych dostępnych na naszej stronie, mają Państwo szansę skompletować idealnie pasujące elementy, zapewniające harmonię pracy na kuchennym zapleczu.


Wózki kelnerskie 2-półkowe ze stali nierdzewnej


Czy można stworzyć narzędzie bliskie ideału? Nasi Klienci twierdzą, że tak. My również. Wykonujemy meble i urządzenia gastronomiczne z wielką precyzją i dbałością o szczegóły. Wykorzystujemy w produkcji wyłącznie najlepsze materiały, takie jak stal nierdzewna, która jest idealnym stopem do pracy w gastronomii. Jej wysoka odporność na wilgoć oraz na wszelkie uszkodzenia mechaniczne i zadrapania, uczyniły z tej odmiany stali najchętniej stosowany materiał w profesjonalnych kuchniach. Spawana konstrukcja, jaką cechują się wózki kelnerskie 2-półkowe, stanowi gwarancję solidności i niezawodności przez długie lata. Kółka posiadają obudowę ze stali nierdzewnej, która zapewnia dodatkowe wzmocnienie i ochronę oraz ułatwia poruszanie się po każdym rodzaju podłoża. Duża zwrotność i ogromna łatwość przemieszczania wózka to zasługa odpowiedniego wyważenia całej konstrukcji. Półki o zaokrąglonych krawędziach niezwykle łatwo jest utrzymać w czystości, a dzięki temu rozwiązaniu, nie musimy się martwić, że przewożone naczynia spadną z wózka.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej