Wałkownice piekarnicze

Wałkownice piekarnicze to urządzenia przeznaczone do profesjonalnych piekarni, cukierni, punktów gastronomicznych oraz hoteli, czyli tam, gdzie istotne jest wyrabianie różnego rodzaju ciast. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, przygotowaliśmy bardzo szeroką i niezwykle rozbudowaną ofertę wałkownic piekarniczych. Oferta ta jest o tyle zróżnicowana, iż z powodzeniem spełni oczekiwania małych piekarni, dużych wytwórni ciast, pieczyw i produktów piekarniczych, hoteli, restauracji oraz wszelkiego rodzaju punktów gastronomicznych.

 

Rodzaje wałkownic piekarniczych

W ofercie GastroProdukt urządzenia dostępne są w wielu wariantach, tak aby każda firma mogła zakupić właściwy, dostosowany do swoich potrzeb sprzęt gastronomiczny. Podobnie jest w przypadku wałkownic piekarniczych. Posiadamy zatem w ofercie:

  • proste wałkownice elektryczne do wyrobu do kilkuset ciast dziennie,
  • wałkownice średniej wielkości, przygotowane do pracy w liniach produkcyjnych,
  • wolnostojące, profesjonalne wałkownice przeznaczone do pracy ciągłej i wyrobu tysięcy m2 ciasta.

Każdy produkt z oferty posiada certyfikat zapewniający bezpieczne i bezproblemowe użytkowanie go, uprawniający do profesjonalnego użytkowania na terenie całej Unii Europejskiej. Wszystkie wałkownice piekarnicze posiadają instrukcję obsługi oraz profesjonalną pomoc, obejmującą również doradztwo i przeszkolenie pracowników z obsługi i wydajnej pracy.

 

Charakterystyka wałkownic piekarniczych

Każdy produkt z naszej oferty wyselekcjonowany został w oparciu o potrzeby rynku, doświadczenie producenta, niezawodną jakość i konkurencyjne ceny. Podobnie jest w przypadku wałkownic piekarniczych. Ich szeroka dostępność w naszej ofercie, wynika z dużego zapotrzebowania. Dobierając te urządzenia, przede wszystkim kierowaliśmy się jakością, funkcjonalnością oraz trwałością. Dla potrzeb naszych klientów, oferta wałkownic obejmuje produkty od półprofesjonalnych, po te do zastosowań taśmowych i produkcji ciągłej.