0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Taśmowe | Tunelowe piece do pizzy

Nasze produkty

Piece tunelowe i taśmowe do pizzy

Piece tunelowe do pizzy są przeznaczone nie tylko do wyrobu tego wspaniałego włoskiego przysmaku. Znajdują zastosowanie także wszędzie tam, gdzie występuje produkcja chleba, ciasta, pieczonych warzyw i owoców. Piece tunelowe i taśmowe do pizzy pozwalają na efektywne wypiekanie różnorodnych wyrobów, co z pewnością docenią restauratorzy o szerokich horyzontach. Urządzenia dostępne w ofercie GastroProdukt Professional są zarówno efektowne, jak i efektywne. Niektóre modele potrafią wypiec w ciągu godziny nawet 90 pizz o średnicy 250 milimetrów. Świeże, własne wyroby to klucz do zdobycia serc i żołądków Klientów, którzy na długo zapamiętają wizytę w Państwa lokalu. Markowe piece taśmowe do pizzy i ich tunelowe odpowiedniki znajdą Państwo na stronie internetowej GastroProdukt.pl. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą i uwolnienia potencjału prawdziwie włoskiej kuchni w każdej restauracji.

Piece tunelowe, piece taśmowe do pizzy – własna pizzeria z prawdziwego zdarzenia

Wypiekanie ciasta do pizzy jeszcze nigdy nie było tak proste, a zarazem dobrze zorganizowane. Piece widoczne w tej kategorii produktowej mogą wyręczyć kilka osób potrzebnych do produkcji pizzy na szeroką skalę. Ogrzewanie konwekcyjne i przesuw taśm ze stali nierdzewnej sprawiają, że produkty nie zostaną niedopieczone lub przypalone. Choć temperatury w środku pieca sięgają nawet 320 stopni Celsjusza, specjalna izolacja powoduje, że zewnętrzna obudowa nagrzewa się do maksimum 40 stopni Celsjusza, co sprawia, że piece są bezpieczne dla załogi kuchni. Wszystkie parametry pieczenia są programowane elektronicznie. Prędkość taśmy, czas załączania i wyłączania pieca oraz niezależne ustawienie temperatury podgrzewania z góry i dołu ułatwiają przygotowanie idealnie wypieczonego ciasta. Piec taśmowy umożliwia obniżenie kosztów zużycia energii nawet do 30% w porównaniu z innymi urządzeniami. Jest wydajniejszy i zużywa mniej energii niż asortyment o analogicznym przeznaczeniu, co nie powinno ujść uwadze osób prowadzących biznes gastronomiczny.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej