Taboret elektryczny

Niewielkie, poręczne i praktyczne – profesjonalne taborety elektryczne

Gdy brakuje nam mocy grzewczej, a przestrzeń na zapleczu gastronomicznym jest ograniczona, warto zwrócić uwagę na rozwiązanie kompaktowe o wysokiej mocy. Prosta konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej, charakteryzująca się odpornością na wszelkie uszkodzenia mechaniczne, zadziwi niejednego profesjonalistę swoją nietuzinkową trwałością. Podgrzewanie garnków o dużej pojemności zapewnia szybko nagrzewająca się płyta żeliwna. Będąc niezwykle poręcznymi urządzeniami, taborety do gotowania umożliwiają pracę w każdych warunkach. Profesjonalne taborety elektryczne możemy postawić na blacie, na dedykowanej podstawie lub na stanowisku mobilnym, zapewniając sobie największą elastyczność przestrzeni kuchennej. To wszystko sprawia, że taborety są idealnym uzupełnieniem kuchennego ekwipunku dla zawodowców sygnowanych logo GastroProdukt Professional.

Małe jest piękne… i funkcjonalne!

Oprócz mobilności, również moc wyróżnia taborety elektryczne w naszej ofercie. Pomimo niewielkich rozmiarów, te urządzenia dysponują aż 6 kW mocy grzewczej. Stopień nagrzania kontrolujemy za pomocą ergonomicznego, wielostopniowego pokrętła. Jest ono jedynym, prócz diody, elementem znajdującym się na obudowie taboretu. Osiągnięcie temperatur rzędu 95°C do 190°C stanowi kwestię zaledwie kilku minut. Ten czas możemy przeznaczyć na przygotowanie pożądanej zawartości przeznaczonej do obróbki termicznej. Mając do dyspozycji profesjonalne taborety elektryczne, nie musimy już martwić się o niewystarczającą ilość powierzchni grzewczej. Po zakończeniu użytkowania, taborety elektryczne możemy szybko i bez wysiłku wyczyścić. Pozwala na to oszczędna, pozbawiona niepraktycznych elementów konstrukcja, będąca esencją przemyślanego minimalizmu. Zachęcamy do zapoznania się z szeroką gamą urządzeń grzewczych najwyższej klasy, w tym pieców konwekcyjnych, bemarów lub taboretów elektrycznych, bądź gazowych. W razie wątpliwości, nasz dział obsługi Klienta odpowie na wszelkie Państwa pytania dotyczące wyposażenia zaplecza gastronomicznego.