Pojemniki termoizolacyjne do transportu żywności

Gdy wzywane są posiłki – zapewnij bezpieczny transport


Wiele wysiłku wkładamy, by zaplecze gastronomiczne pracowało wydajnie, a jakość serwowanych posiłków wahała się pomiędzy wyśmienitą a doskonałą. Jeśli dążymy do perfekcji, skrupulatnie rozważamy i planujemy każdy element naszej kuchennej układanki, by bezbłędnie pasował do pozostałych. Dając z siebie 100%, pragniemy usatysfakcjonować Klientów i zapewnić im więcej, niż kolejny posiłek. Korzystamy z mebli i urządzeń najwyższej jakości, serwując wykwintne, gorące dania w pięknych, designerskich naczyniach, a w międzyczasie wystrój lokalu, uprzejma obsługa i dobre trunki przygotowują gości na prawdziwą ucztę. Co jednak, gdy żywność przygotowywana jest w innym miejscu, niż będzie spożywana? Z tym problemem zmagają się wszystkie punkty gastronomiczne oferujące dowóz lub firmy cateringowe. Z myślą o nich, stworzyliśmy niezawodne pojemniki termoizolacyjne, gwarantujące bezpieczny transport, bez obaw o utratę pożądanej temperatury potraw.


Pojemniki termoizolacyjne do zadań specjalnych od GastroProdukt Professional


To, co wyróżnia nasze pojemniki termoizolacyjne do transportu żywności to wytrzymałość i atrakcyjna, funkcjonalna konstrukcja. Dwuścienne pojemniki z tworzywa sztucznego o dużej pakowności umożliwiają bezproblemowe przewożenie zimnych oraz ciepłych potraw. Istotną kwestię stanowi uniwersalność i dużą dowolność w konfiguracjach wypełnienia. Do wnętrza pasują pojemniki GN 1/1 o wszystkich głębokościach, od 20mm, przez 65, 100, 150 aż po 200mm. Daje to maksymalną swobodę w zestawianiu różnych pojemników dla maksymalnego wykorzystania przestrzeni. Stabilne prowadnice zapewniają nieskrępowaną wygodę i bezpieczeństwo podczas załadunku, wyładunku i przewożenia. Co więcej, pojemniki termoizolacyjne do transportu żywności posiadają konstrukcję, umożliwiającą sztaplowanie i układanie w stosy, co pozwala zaoszczędzić sporo miejsca transporcie zwrotnym czy podczas przechowywania opakowań. W naszych pojemnikach można przewozić żywność w temperaturze od -40 do 100 stopni Celsjusza. Dla ułatwienia utrzymania w czystości, wewnętrzne narożniki zostały zaokrąglone, a pojemniki termoizolacyjne przystosowane są do mycia w zmywarkach.