0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Podstawy pod piece do pizzy

Nasze produkty

Bo grunt to dobra podstawa pod piec do pizzy


Wysokiej jakości wyposażenie zaplecza kuchennego to obowiązkowy punkt w każdym lokalu gastronomicznym, który pretenduje do miana profesjonalnego. To zaawansowane technologicznie, wydajne i trwałe urządzenia oraz meble kuchenne umożliwiają pracę kucharzy i wydobycie pełni smaku z każdego przepisu. Jeśli chodzi o rozwiązania dla branży HoReCa, to znamy się na nich jak nikt inny. Od dekady produkujemy sprzęt gastronomiczny, któremu zaufały już tysiące doświadczonych szefów kuchni. Możemy z dumą stwierdzić, że produkty, które tworzymy, są wynikiem wieloletniej współpracy i aktywnego wsłuchania się w potrzeby ich użytkowników. Każdy artykuł, dostępny na stronie GastroProdukt.pl, powstał po to, by ułatwiać, przyspieszać i uczynić pracę w profesjonalnej kuchni bardziej bezpieczną. Nie inaczej rzecz ma się jeśli chodzi o podstawy pod piec do pizzy, które – nie na wyrost – są nazywane fundamentem dobrze działającej pizzerii.


Podstawy pod piec do pizzy GastroProdukt Professional


Niewątpliwie najważniejszym, centralnym elementem zaplecza pizzerii jest piec do pizzy. Piece, wykonane zgodnie z wielowiekowymi tradycjami, gwarantują idealny wypiek ciasta. Jednak aby praca pizzaiolo była w pełni wydajna, piec do pizzy musi znajdować się na określonej wysokości. W niniejszej kategorii oferujemy Państwu stabilne i trwałe podstawy pod piec do pizzy. Solidna konstrukcja, opracowana przez najlepszych specjalistów w branży, gwarantuje doskonałą ergonomię i bezpieczeństwo tego mebla. Umieszczając piec do pizzy na dedykowanej podstawie, mamy pewność, że praca z piecem będzie przebiegać szybko i bezproblemowo. Różne wysokości dostępnych podstaw umożliwiają idealne dopasowanie tego mebla do zaplecza kuchennego. Prezentowane w tej kategorii podstawy pod piec do pizzy są dedykowane piecom dwu- oraz jednokomorowym. Dobrze dobrana podstawa pod piec do pizzy to inwestycja w pizzerię z prawdziwego zdarzenia, w której wszystkie tryby działają jak dobrze naoliwiona maszyna.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej