0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Podgrzewacze elektryczne do potraw

Niezależnie od sytuacji, Klienci oczekują od kuchni, aby zamówione potrawy były smaczne oraz ciepłe. Te dwa warunki obowiązują wszędzie i praktycznie wszystkie rodzaje firm gastronomicznych muszą je spełniać. Może z wyjątkiem lodziarni... Niemniej, chcąc oferować stale gorące dania w bufecie lub cateringu, musimy zaopatrzyć się w mobilne i dobrze się prezentujące urządzenia. Elektryczne podgrzewacze do potraw gwarantują, że zaproponują Państwo swoim gościom ciepłe przysmaki niezależnie od sytuacji. Zachęcamy do zapoznania się z naszą rozbudowaną ofertą kompletnego wyposażenia zaplecza gastronomicznego, w której znajdą Państwo również podgrzewacze elektryczne cateringowe najwyższej jakości.

Nasze produkty

Szyk i styl na salonach


Konstruując nasze elektryczne podgrzewacze do potraw, korzystamy z materiałów najwyższej próby, takich jak polerowana stal nierdzewna, a także odporne na wysokie temperatury tworzywa. Niezwykle duży nacisk kładziemy także na estetyczny design, a także ergonomię i łatwość użytkowania. Wykorzystując w swoim lokalu nasze urządzenia, w tym opisywane podgrzewacze elektryczne cateringowe, dają Państwo swoim Klientom coś więcej niż pewność, że danie, po które właśnie sięgają, jest ciepłe. Obdarzają ich Państwo również poczuciem, że ten posiłek jest nie tylko zwykłym zaspokojeniem głodu, ale degustacją dania przygotowanego specjalnie z myślą o nich. W tej kategorii można znaleźć podgrzewacze elektryczne cateringowe na pojemnik GN 1/1 oraz elektryczne podgrzewacze do potraw z kociołkami. Niezawodne grzałki, kontrolowane przez termostat zapewniają szybkie i bezpieczne ogrzewanie zawartości. Prawdopodobieństwo przypalenia potrawy jest tu niezmiernie niskie. Poręczne i solidne uchwyty po obu stronach ułatwiają transport, zaś kompaktowe rozmiary pozwalają umieścić elektryczne podgrzewacze do potraw GastroProdukt Professional w wielu miejscach. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z naszym doświadczonym działem obsługi Klienta.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej