0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Pakowarka próżniowa komorowa

Pakowarka próżniowa komorowa to profesjonalne urządzenie przeznaczone do pakowania produktów, m.in. spożywczych. Profesjonalny sprzęt zabezpiecza jedzenie przed niekorzystnymi warunkami zewnętrznymi, dzięki czemu uniemożliwia rozwój bakterii. W ten sposób pomaga wydłużyć okres przydatności do spożycia zapakowanej żywności, a także pozwala w wygodny sposób ją transportować. Zapoznaj się z naszą ofertą, by wybrać idealną pakowarkę próżniową komorową!

Nasze produkty

Pakowarka próżniowa komorowa

 

Pakowarka próżniowa komorowa to wysokiej jakości sprzęt, o szerokim zastosowaniu – jest niezbędny w przedsiębiorstwach zajmujących się produkcją i przetwórstwem żywności, ale może być też przydatny w sklepie garmażeryjnym/mięsnym czy nawet w restauracji.

 

Pakowarki próżniowe komorowe to obecnie najbardziej zaawansowane technologicznie urządzenia, które przystosowane są do pakowania próżniowego żywności, surowców spożywczych, półproduktów oraz przetworzonego jedzenia. Mają za zadanie tak zabezpieczyć swoją zawartość, by jak najdłużej zachowała trwałość, przydatność do spożycia oraz świeżość. 

 

Korzystając z profesjonalnego urządzenia, jakim jest pakowarka próżniowa komorowa, można bezpiecznie przechowywać żywność przez wiele tygodni. Przy tym oczywiście czas ten uzależniony jest od rodzaju składowanych produktów, ale w każdym przypadku profesjonalne opakowanie pozwala znacznie opóźnić proces psucia się mięsa, warzyw, owoców, grzybów itp.

 

Dlaczego warto wybrać pakowarkę próżniową komorową od GastroProdukt?

 

W GastroProdukt robimy wszystko, aby nasza oferta spełniała oczekiwania Klientów. Z tego względu, każda z dostępnych w naszym sklepie pakowarek próżniowo komorowych z powodzeniem może być wykorzystywana w warunkach komercyjnych. Nasze produkty kierujemy do m.in.:

 

  • firm gastronomicznych,
  • restauracji oraz lokali gastronomicznych,
  • hoteli oraz moteli,
  • stołówek,
  • firm transportujących żywność,
  • firm zajmujących się przetwarzaniem i produkcją żywności.

 

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu doskonale znamy potrzeby naszych Klientów. Z tego względu przygotowaliśmy ofertę obejmującą jedynie najlepsze pakowarki próżniowe komorowe. Kupując u nas ma się pewność, że inwestuje się w profesjonalny sprzęt – trwały, funkcjonalny oraz efektywny. Do tego posiada długą gwarancję i prawidłową opiekę serwisową, dlatego w razie potrzeby szybko zapewniamy potrzebne wsparcie techniczne.

 

Charakterystyka pakowarek próżniowych komorowych

 

Pakowarka próżniowa komorowa to urządzenie, które dzięki zastosowaniu specjalnej technologii pozwala hermetycznie zapakować żywność i półprodukty w folię ochronną. Cały proces odbywa się w specjalnej komorze, która jest zbudowana ze stali nierdzewnej, gwarantującej zachowanie właściwego poziomu higieny oraz czystości.

 

Zastosowanie specjalistycznego oprzyrządowania (takiego jak m.in. manometr, pompa próżniowa) oraz odpowiednie wykonanie pozwalają kontrolować nie tylko poziom próżni, ale umożliwiają również zastosowanie pakowarki próżniowej komorowej do innych celów. Urządzenie może być wykorzystywane do pakowania m.in.:

 

  • odzieży,
  • plików dokumentów,
  • banknotów,
  • przedmiotów, które dosyć łatwo ulegają zmianie kształtu.

 

Pakowarka próżniowa komorowa idealnie sprawdza się wszędzie tam, gdzie istotne jest utrzymanie świeżości i/lub czystości produktów oraz zaoszczędzenie miejsca do ich przechowywania. 

 

Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą naszych urządzeń. Posiadamy wiele odmian pakowarek próżniowo komorowych, które świetnie sprawdzą się w różnych warunkach. W razie potrzeby chętnie odpowiadamy na pytania oraz pomagamy dobrać odpowiedni model. Wybierz profesjonalny, niezawodny sprzęt, by jak najlepiej zabezpieczać żywność lub inne produkty!

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej