0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Naświetlacze do jaj | sterylizatory do jaj

Nasze produkty

Sterylizatory do jaj – technologia w służbie zdrowia


Zdrowie to podstawa. Nie można lekceważyć wskazań dotyczących prawidłowej obróbki potraw, szczególnie, gdy stawką jest zdrowie i dobre samopoczucie osób spożywających serwowane potrawy. Naginanie norm i zaleceń HACCP może mieć poważne konsekwencje wizerunkowe, a nawet prawne. GastroProdukt Professional już od dekady pomaga profesjonalistom w branży gastronomicznej osiągać ambitne cele, tworząc niezawodne urządzenia i meble kuchenne. Każdy produkt to dziesiątki prototypów, setki godzin planowania i projektowania, tysiące informacji zwrotnych od użytkowników. Wszystko po to, by stworzyć najbardziej wydajne, ergonomiczne i bezpieczne narzędzia dla zawodowych gastronomów. Zaprzęgamy najnowsze osiągnięcia technologiczne, by osiągać nowe, wyższe poziomy efektywności. Naświetlacze do jaj to zaawansowane rozwiązanie, służące do sterylizacji i eliminacji niebezpiecznych bakterii Salmonelli Enteritidis za pomocą ultrafioletu. W tej kategorii oferujemy modele na naświetlaczy na dziesięć lub trzydzieści jaj.


Półtorej minuty do pełnej sterylizacji – naświetlacze do jaj GastroProdukt Professional


Jeśli w karcie dań Państwa lokalu znajdują się dania na bazie jaj, sterylizatory do jaj powinny stanowić niezbędny element wyposażenia zaplecza gastronomicznego. Naświetlacze do jaj na bazie UV to zdrowy, nieinwazyjny sposób na pozbycie się szkodliwych bakterii. Jest to doskonała alternatywa dla tradycyjnych wyparzaczy oraz środków chemicznych do dezynfekcji. Trwała konstrukcja ze stali nierdzewnej, gwarantuje długi czas użytkowania urządzenia, dzięki wysokiej odporności na uszkodzenia mechaniczne i wilgoć. Zaledwie dziewięćdziesiąt sekund potrzeba, aby całkowicie wyeliminować niekorzystną florę bakteryjną. Krótki i skuteczny proces, który umożliwiają sterylizatory do jaj, to podstawa przy wdrażaniu systemu HACCP. Zachęcamy do sprawdzenia obszernej oferty GastroProdukt Professional oraz do kontaktu z pomocnym działem obsługi Klienta, który pomoże podjąć decyzję zakupową i wyjaśni szczegóły działania danej maszyny.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej