Barowe kruszarki do lodu

Kruszarki do lodu dla wymagających


Barowe kruszarki do lodu stanowią niezbędny element wyposażenia każdego baru. Wszędzie tam, gdzie serwuje się drinki, napoje wyskokowe okraszone lodem, te urządzenia zajmują istotną rolę. GastroProdukt Professional pragnie zaprezentować Państwu kategorię profesjonalnych kruszarek do lodu, jedną z całej serii produktów barowych, dostępnych na stronie Gastroprodukt.pl. Wiemy, że nawet najlepszy, najbardziej doświadczony zespół, bez odpowiednich narzędzi niewiele w gastronomii zdziała. Dlatego, już od dziesięciu lat produkujemy zaawansowane urządzenia i meble kuchenne do profesjonalnych zastosowań. Nieustannie przyspieszamy i ułatwiamy pracę na zapleczu gastronomicznym i za barem, co doceniają tysiące osób zatrudnionych w tej branży. Wytrzymałe i wydajne urządzenia, umożliwiają wygodne i bezpieczne funkcjonowanie obsługi kuchennej na wysokich obrotach. Zachęcamy do zapoznania się z obszerną ofertą kompleksowego wyposażenia zaplecza gastronomicznego, szczególnie managerów działających w branży HoReCa, którzy stawiają na jakość.


Najlepsze barowe kruszarki do lodu na rynku


Wykonane ze stali nierdzewnej i wytrzymałego, bezpiecznego dla żywności tworzywa sztucznego kruszarki do lodu stanowią doskonały przykład kompaktowego i bardzo wydajnego urządzenia. Konstruktorzy zadbali nie tylko o odporność na wilgoć czy uszkodzenia mechaniczne, lecz również o mistrzowską ergonomię. Estetyczna, solidna obudowa zwiastuje bezawaryjną, sprawną współpracę przez wiele lat. W ofercie GastroProdukt Professional znajdą Państwo barowe kruszarki do lodu o wydajnościach od 15 kg/h aż po 120 kg/h, nadające się do bardziej wymagających zastosowań na dużą skalę. Ostrza ze stali nierdzewnej gwarantują bezproblemową pracę i dużą szybkość kruszenia lodu. Korzystając z kruszarki do lodu, otrzymujemy konsystencję idealną do przygotowania między innymi mojito, mrożonej kawy czy granity. W razie pytań, doświadczony dział obsługi Klienta służy fachową poradą i pomocą przy doborze odpowiedniego wyposażenia gastronomicznego.