0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Konserwatory do lodów

Produkty, które umiejętnie i atrakcyjne zostały wyeksponowane znacznie się łatwiej i szybciej się sprzedają. Wiemy, że to truizm, a jednak wydaje się, że w wielu miejscach związanych z gastronomią o tej zasadzie nie pamięta. Dlatego też GastroProdukt Professional pragnie przedstawić najnowocześniejsze konserwatory do lodów w branży gastronomicznej. W tej kategorii produktów, znajdują się luksusowe konserwatory do lodów, dystrybutory do lodów retro lub zaskakujące estetycznym i nieco futurystycznym designem. Wszystkie one pozwolą umiejętnie zaprezentować mrożone wyroby, by przyciągały one podniebienia Klientów nie tylko w czasie upalnego lata.

Nasze produkty

Lody w nowym wydaniu


Nasza nowa linia konserwatorów, stanowi wyraźny powiew świeżości, w tym, wydawać by się mogło, zlodowaciałym krajobrazie witryn ekspozycyjnych, przeznaczonych dla lodziarni, cukierni czy kawiarni. Różne wielkości oraz warianty estetyczne dystrybutorów do lodów gwarantują, że każdy bez problemu znajdzie odpowiedni model, idealnie pasujący do swojego lokalu. Konserwatory do lodów marki GastroProdukt Professional powstają wyłącznie z najlepszych materiałów i podzespołów, gwarantując długą żywotność i dużą odporność na uszkodzenia. Wysoki poziom ergonomii, uzyskany dzięki zaawansowanej myśli konstruktorskiej, przejawia się między innymi w wygodnych przesuwnych drzwiach tylnych z poliwęglanu czy pochylonej w stronę Klienta płycie ekspozycyjnej, co maksymalizuje wgląd we wnętrze dystrybutora. Jednak nasze konserwatory do lodów to nie tylko design i funkcjonalność. Dzięki zastosowaniu elektronicznego termostatu nowej generacji, pomimo swoich rozmiarów i sprawnego chłodzenia w każdych warunkach, prezentowane witryny chłodnicze to urządzenia energooszczędne. Zachęcamy do zapoznania się z szerokim wachlarzem urządzeń, mebli oraz innego wyposażenia profesjonalnej gastronomii. Oferujemy również pełne wsparcie i profesjonalne doradztwo.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej