0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Maszyny do jogurtu mrożonego i do lodów włoskich

Lody włoskie i jogurty mrożone nieustannie pozostają na topie, jeśli idzie o słodkości podawane na zimno. Uwielbiane przez młodszych i starszych, uprzyjemniają wakacyjne dni, osładzając wspólnie spędzane chwile, gdy żar leje się z nieba. Jeśli pragniecie Państwo oferować swoim Klientom niezapomniane momenty beztroskiej radości, polecamy zainwestować w urządzenia do jogurtu mrożonego czy maszyny do lodów włoskich.

Nasze produkty

La dolce vita! – maszyny do lodów włoskich od GastroProdukt Professional


Już od dekady produkujemy wysokojakościowy sprzęt dla branży hotelarskiej i gastronomicznej, nieustannie udoskonalając nasze produkty. W niniejszej kategorii przedstawiamy nowoczesne maszyny do jogurtu mrożonego, stworzone by zaspokoić potrzeby każdej profesjonalnej kawiarni, cukierni czy lodziarni. Kompatybilne z półproduktami, przyspieszą przygotowanie tych przysmaków, co sprawi, że smakosze będą mieli jeszcze jeden dobry powód, aby kolejny raz wrócić do Państwa lokalu.


Kremowe, delikatne, rozpływające się w ustach


Idealna konsystencja i perfekcyjna temperatura to dwa główne zadania, które urządzenia do jogurtu mrożonego czy maszyny do lodów włoskich muszą wypełniać na 100%. Produkty znajdujące się w tej kategorii nie tylko celująco sobie z nimi radzą, ale też gwarantują niższe zużycie energii elektrycznej, niż inne dostępne na rynku maszyny do jogurtu mrożonego i lodów włoskich. Osiągnęliśmy tak dobre wyniki, wykorzystując do konstrukcji wyłącznie materiały najwyższej jakości oraz opracowując nowoczesne, inteligentne systemy chłodzące. Intuicyjne sterowanie i podświetlany diodami panel LED, umożliwia bezproblemową obsługę, nawet początkującym użytkownikom. Nasze urządzenia wyróżnia szereg innowacyjnych rozwiązań, ułatwiających i przyspieszających przygotowanie. Jednym z nich jest automatyczne zwiększenie obrotów po zainicjowaniu procesu dozowania, przyciskiem “PUSH”, co ułatwia dystrybucję, a produkt utrzymuje stałą konsystencję. Ponadto, system I-Tank TM, ogranicza wpływ temperatury zewnętrznej, optymalizując pracę urządzenia i zapobiega przed nieestetycznym skraplaniem wody w zbiorniku.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej