Gofrownica

Profesjonalne gofrownice gastronomiczne

Kto będąc dzieckiem nie kochał gofrów? Ten wafel, pokryty warstwą bitej śmietany i obfitością owoców króluje w okresie wakacyjnym i na zimowych jarmarkach. Przygotowanie ciasta nie stanowi dużego problemu, a smażenie zajmuje zaledwie kilka minut. Kluczem do stworzenia idealnego gofra jest odpowiednia powierzchnia grzewcza. Gofrownice gastronomiczne, które znajdą Państwo w tej kategorii, są urządzeniami najwyższej klasy, wykonane wyłącznie z najlepszych materiałów. Jeśli Państwa lokal stoi deserami i goframi, nie może w nim zabraknąć tego elementu wyposażenia. Idealnie chrupki gofr pozwoli Klientom cofnąć czas i przenieść się wspomnieniami do okresu beztroskiego dzieciństwa.

Bąbelki, prostokąty, serduszka

Wszystkie kształty dozwolone! Gofrownice profesjonalne dają pewność, że pożądany kształt będzie zawsze regularny. Szeroki wybór tych urządzeń na stronie GastroProdukt.pl, stanowi kompleksową ofertę dla osób poszukujących idealnej gofrownicy. Wyposażone w ergonomiczną rączkę oraz wygodne, czytelne przyciski i pokrętła, gofrownice gastronomiczne marki GastroProdukt Professional są niezwykle łatwe w użyciu. Żeliwne płyty grzewcze zapobiegają przywieraniu, a także równomiernie rozprowadzają ciepło. Niezawodny termostat pozwala na regulowanie temperatury wypieku, od 50°C do 300°C. Pozwala to na uzyskanie perfekcyjnego gofra, bez obaw o niepożądane rezultaty, wynikające z używania sprzętu gorszej jakości. Ponadto gofrownice profesjonalne naszej produkcji doskonale radzą sobie z przygotowywaniem gofrów ze świeżego ciasta, jak również z ciast gotowych lub mrożonych. Tę uniwersalność docenią wszyscy, którzy pragną serwować swoim gościom gofry. W naszej ofercie znajdą Państwo gofrownice profesjonalne pojedyncze, o wielu kształtach i zróżnicowanych kratkach, a także gofrownice gastronomiczne podwójne, wypiekające 4 gofry jednocześnie. Warto wspomnieć, że produkujemy również modele z wymiennymi wkładami. Ta funkcja umożliwia przygotowywanie wielu rodzajów gofrów wykorzystując jedno urządzenie, oszczędzając zatem cenną przestrzeń na zapleczu gastronomicznym.