0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Dyspensery do soków i do mleka

Produkując profesjonalny sprzęt najlepszej jakości, już od dziesięciu lat ułatwiamy pracę tysiącom kucharzy i setkom właścicieli lokali gastronomicznych. Trwałość i wydajność stawiamy sobie za priorytety, konstruując coraz bardziej zaawansowane, prostsze w obsłudze i niezawodne urządzenia kuchenne. Z naszej oferty na stronie GastroProdukt.pl korzystają firmy o różnej wielkości i profilu, w tym bary, restauracje, bufety czy hotele. Dyspensery do soków zdecydowanie dominują w tych ostatnich, będąc nieodłącznym elementem wyposażenia wszelkich sali jadalnych i stołówek stawiających na samoobsługę Klienta. Opierając lokal na tym filarze, musimy zadbać, by urządzenia, z których goście mają korzystać, w tym dyspensery soków lub dyspensery do mleka, cechowały się łatwością użytkowania, trwałością i estetycznym designem. Zachęcamy do zapoznania się z szeroką ofertą wyposażenia punktów gastronomicznych.

Nasze produkty

Napoje zawsze pod ręką – kraina mlekiem i sokiem płynąca


Wysoka odporność, która cechuje wszystkie wyroby GastroProdukt Professional, charakteryzuje również dyspensery do soków, które znajdą Państwo w tej kategorii. Osiągnęliśmy ją, wykorzystując w produkcji najwyższej jakości stal nierdzewną oraz poliwęglan, czyli niezwykle twarde tworzywo sztucznego. Na sprawdzony duet postawiliśmy też w kwestii estetyki – wyśmienity design i powierzchnia wypolerowana na wysoki połysk, zapewniają elegancką prezencję. Dozowniki do soków będą wyśmienicie pasować do wystawnie udekorowanych sal bankietowych, konferencyjnych oraz restauracji hotelowych. W naszej ofercie znajdują się dyspensery do mleka i soków o pojemności 8 litrów oraz dyspensery soków 5+5 litrów. Jak to działa? We wnętrzu umieszczona jest tuba, która po wypełnieniu lodem schładza całą zawartość pojemnika. Umożliwia to serwowanie chłodnych napojów bez konieczności wcześniejszego ich chłodzenia. Zapraszamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta. Oprócz profesjonalnego sprzętu gastronomicznego gwarantujemy też profesjonalne doradztwo oparte na dużym doświadczeniu w branży HoReCa.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej