0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Czekoladziarki (dyspensery gorącej czekolady)

GastroProdukt Professional to ludzie, którzy z pasją i oddaniem w wyposażają przedsiębiorstwa z branży hotelarskiej i gastronomicznej w meble, urządzenia oraz akcesoria umożliwiające szybszą i pewniejszą pracę. Nieustannie pracujemy nad naszymi konstrukcjami, łącząc tradycję i nowoczesność, estetykę i funkcjonalność. Dbamy o stuprocentową użyteczność naszych produktów, bo wiemy, że przekłada się ona na zadowolenie Klientów. Nie inaczej jest, gdy prezentujemy Państwu maszyny do podgrzewania czekolady. Gorąca czekolada stanowi jeden z ulubionych napojów w kawiarniach, szczególnie zimą, rozgrzewając i zapewniając niebywałą przyjemność kubkom smakowym gości. W rozbudowanej ofercie na stronie GastroProdukt.pl znajdą Państwo dyspensery gorącej czekolady nowej generacji, z wieloma usprawnieniami i o wyśmienitym designie.

Nasze produkty

Przyjemność z patrzenia i picia – dyspensery gorącej czekolady


Powolne, regularne ruchy mieszadła, bez przerwy poruszającego ciepłą, gęstą czekoladę lub inny grzany napój, niewątpliwie stanowi ucztę dla oczu. Utrzymując ciągły ruch w zbiorniku, maszyny do podgrzewania czekolady zapewniają jednolity rozkład czekolady. Zbiornik i obudowa zostały wykonane z wytrzymałego i estetycznego poliwęglanu. Ten tworzywo nie tylko dobrze wygląda, ale również jest bardzo łatwe w czyszczeniu. Nieskomplikowana jest również kontrola nad urządzeniami znajdującymi się w tej kategorii. Dyspensery gorącej czekolady są bowiem wyposażone w wyraźny ekran, wskazujący aktualną temperaturę w zbiorniku, oraz przyciski do jej zmiany, a także dobrze widoczny włącznik. Zakres temperatur dopuszcza podgrzewanie od 30°C do 90°C. Stan zawartości przezroczystego pojemnika, a także stan zawartości wody w bemarze, kontrolowane są przez klarowne wskaźniki na obudowie. Czekoladziarki GastroProdukt Professional charakteryzują się ergonomicznymi, wygodnymi w użyciu kranikami. Ponadto, maszyny do podgrzewania czekolady są urządzeniami uniwersalnymi, ponieważ równie dobrze mogą służyć do przygotowywania grzanego piwa, wina lub innych ciepłych napojów.

Artykuły

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
Zobacz więcej

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
Zobacz więcej

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
Zobacz więcej