Czekoladziarki (dyspensery gorącej czekolady)
GastroProdukt Professional to ludzie, którzy z pasją i oddaniem w wyposażają przedsiębiorstwa z branży hotelarskiej i gastronomicznej w meble, urządzenia oraz akcesoria umożliwiające szybszą i pewniejszą pracę. Nieustannie pracujemy nad naszymi konstrukcjami, łącząc tradycję i nowoczesność, estetykę i funkcjonalność. Dbamy o stuprocentową użyteczność naszych produktów, bo wiemy, że przekłada się ona na zadowolenie Klientów. Nie inaczej jest, gdy prezentujemy Państwu maszyny do podgrzewania czekolady. Gorąca czekolada stanowi jeden z ulubionych napojów w kawiarniach, szczególnie zimą, rozgrzewając i zapewniając niebywałą przyjemność kubkom smakowym gości. W rozbudowanej ofercie na stronie GastroProdukt.pl znajdą Państwo dyspensery gorącej czekolady nowej generacji, z wieloma usprawnieniami i o wyśmienitym designie.
Nasze produkty
Przyjemność z patrzenia i picia – dyspensery gorącej czekolady
Powolne, regularne ruchy mieszadła, bez przerwy poruszającego ciepłą, gęstą czekoladę lub inny grzany napój, niewątpliwie stanowi ucztę dla oczu. Utrzymując ciągły ruch w zbiorniku, maszyny do podgrzewania czekolady zapewniają jednolity rozkład czekolady. Zbiornik i obudowa zostały wykonane z wytrzymałego i estetycznego poliwęglanu. Ten tworzywo nie tylko dobrze wygląda, ale również jest bardzo łatwe w czyszczeniu. Nieskomplikowana jest również kontrola nad urządzeniami znajdującymi się w tej kategorii. Dyspensery gorącej czekolady są bowiem wyposażone w wyraźny ekran, wskazujący aktualną temperaturę w zbiorniku, oraz przyciski do jej zmiany, a także dobrze widoczny włącznik. Zakres temperatur dopuszcza podgrzewanie od 30°C do 90°C. Stan zawartości przezroczystego pojemnika, a także stan zawartości wody w bemarze, kontrolowane są przez klarowne wskaźniki na obudowie. Czekoladziarki GastroProdukt Professional charakteryzują się ergonomicznymi, wygodnymi w użyciu kranikami. Ponadto, maszyny do podgrzewania czekolady są urządzeniami uniwersalnymi, ponieważ równie dobrze mogą służyć do przygotowywania grzanego piwa, wina lub innych ciepłych napojów.