Prasy do pizzy

Prasy do pizzy GastroProdukt Professional mają dobrą prasę


Szukasz sposobu na idealne ciasto do pizzy w mgnieniu oka? Oto odpowiedź na Twoje pytanie. W profesjonalnej kuchni liczy się każda sekunda. Wyrobienie delikatnego placka, o równej grubości, wymaga dużego skupienia, dużego doświadczenia oraz, a może przede wszystkim, czasu. Każde rozwiązanie skracające i ułatwiające proces przygotowania posiłku, bez kompromisu w jakości, jest na zapleczu gastronomicznym niczym dar z niebios. To dzięki takim rozwiązaniom możliwa jest obsługa większej ilości gości w krótszym czasie. Właśnie takie inwestycje najszybciej się zwracają i gwarantują sukces na rynku. Prasy do ciasta do pizzy to rozwiązanie, które pokochali właściciele pizzerii w całej Polsce, automatyzując kolejny element w swoich kuchniach.


Prasy do ciasta do pizzy dla profesjonalistów


Solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej gwarantuje długoletnią pracę i wysoką odporność na uszkodzenia mechaniczne oraz wilgoć. Zarówno obudowa, jak i tarcze wykonane są z tego metalu, ponadto, dla zwiększenia bezpieczeństwa, górna tarcza otoczona została ruchomą osłoną. Prasy do pizzy GastroProdukt Professional dają Państwu maksimum kontroli nad wszystkimi aspektami pracy urządzenia. Za pomocą ergonomicznego panelu sterowania, można regulować temperaturę każdej tarczy niezależnie, czas prasowania ciasta, a także finalnej grubości podkładu na pizzę. Dzięki temu, pizza zawsze będzie dokładnie taka, jak w autorskim przepisie, który przyciągnął do lokalu wielu Klientów. Nasze prasy do ciasta do pizzy mogą Państwo nabyć w dwóch wariantach – mniejszy, o średnicy 330 mm oraz większy – 450 mm średnicy. Kompaktowe wymiary pras, pozwalają na umieszczenie ich na dowolnej płaskiej powierzchni. Prasy do ciasta do pizzy GastroProdukt Professional cechuje również estetyczny, nowoczesny design. Jeśli nie będą mogli Państwo zdecydować, który model wybrać, nasi doświadczeni doradcy chętnie podzielą się swoją wiedzą z zakresu wyposażenia profesjonalnej gastronomii.