Wyposażenie sklepu mięsnego
Branża mięsna to niełatwy kawałek chleba. Tysiące przepisów, obwarowań, zasad dotyczących hodowli, obróbki, przechowywania, transportu i wiele innych kwestii, które wymagają nieustannej kontroli i uwagi. Dzięki naszym produktom, przedsiębiorcy zajmujący się przetwórstwem i sprzedażą mięsa mają do dyspozycji narzędzia ułatwiające podejmowanie codziennych wyzwań.
Nasze produkty
Kompleksowe wyposażenie sklepu mięsnego
GastroProdukt Professional jest liderem na rynku wyposażenia dla profesjonalnej gastronomii. Prezentowane na GastroProdukt.pl meble i urządzenia wyznaczają standardy w całej branży. Pomagamy tysiącom lokali i firm w branży gastronomicznej osiągać cele, serwować jeszcze lepsze potrawy, szybciej, pewniej i łatwiej niż kiedykolwiek. Zachęcamy do zagłębienia się w katalog setek niezawodnych mebli i urządzeń dla firm z branży gastronomicznej, w którym znajdą Państwo również wyposażenie sklepu mięsnego.
Od obróbki aż po ekspozycję – wyposażenie sklepu mięsnego od A do Z
Na stronie GastroProdukt.pl można nabyć wszystkie niezbędne elementy wyposażenia sklepu mięsnego. Piły do kości, krajalnice do wędlin czy wilki do mięsa, piece konwekcyjno parowe, bądź pakowarki próżniowe, regały, witryny i lady chłodnicze. Nie zapomnieliśmy również o kotleciarkach czy sterylizatorach do noży oraz wielu innych artykułach dostępnych w tej kategorii. Stawiamy na różnorodność, bo doskonale zdajemy sobie sprawę, że wyposażenie sklepu mięsnego składa się z wielu elementów, które powinny tworzyć harmonijną całość. Dobrze dobrane ogniwa mogą stworzyć łańcuch, który zapewni odpowiednie przechowywanie, przygotowywanie, krojenie i ekspozycję mięsa. Każda z tych części jest równie ważna. Dlatego jeśli chcą Państwo nabyć wyposażenie sklepu mięsnego idealnie dopasowane do gabarytów lokalu i jego potrzeb, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta. To doświadczeni specjaliści gotowi udzielić wszelkich niezbędnych informacji. Wyposażenie sklepu mięsnego to spora inwestycja, dlatego przed zakupem wybranych urządzeń, warto skonsultować swój wybór z fachowcami w dziedzinie sprzętu gastronomicznego.