0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Wyposażenie sklepu mięsnego

Branża mięsna to niełatwy kawałek chleba. Tysiące przepisów, obwarowań, zasad dotyczących hodowli, obróbki, przechowywania, transportu i wiele innych kwestii, które wymagają nieustannej kontroli i uwagi. Dzięki naszym produktom, przedsiębiorcy zajmujący się przetwórstwem i sprzedażą mięsa mają do dyspozycji narzędzia ułatwiające podejmowanie codziennych wyzwań.

Nasze produkty

Kompleksowe wyposażenie sklepu mięsnego


GastroProdukt Professional jest liderem na rynku wyposażenia dla profesjonalnej gastronomii. Prezentowane na GastroProdukt.pl meble i urządzenia wyznaczają standardy w całej branży. Pomagamy tysiącom lokali i firm w branży gastronomicznej osiągać cele, serwować jeszcze lepsze potrawy, szybciej, pewniej i łatwiej niż kiedykolwiek. Zachęcamy do zagłębienia się w katalog setek niezawodnych mebli i urządzeń dla firm z branży gastronomicznej, w którym znajdą Państwo również wyposażenie sklepu mięsnego.


Od obróbki aż po ekspozycję – wyposażenie sklepu mięsnego od A do Z


Na stronie GastroProdukt.pl można nabyć wszystkie niezbędne elementy wyposażenia sklepu mięsnego. Piły do kości, krajalnice do wędlin czy wilki do mięsa, piece konwekcyjno parowe, bądź pakowarki próżniowe, regały, witryny i lady chłodnicze. Nie zapomnieliśmy również o kotleciarkach czy sterylizatorach do noży oraz wielu innych artykułach dostępnych w tej kategorii. Stawiamy na różnorodność, bo doskonale zdajemy sobie sprawę, że wyposażenie sklepu mięsnego składa się z wielu elementów, które powinny tworzyć harmonijną całość. Dobrze dobrane ogniwa mogą stworzyć łańcuch, który zapewni odpowiednie przechowywanie, przygotowywanie, krojenie i ekspozycję mięsa. Każda z tych części jest równie ważna. Dlatego jeśli chcą Państwo nabyć wyposażenie sklepu mięsnego idealnie dopasowane do gabarytów lokalu i jego potrzeb, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi Klienta. To doświadczeni specjaliści gotowi udzielić wszelkich niezbędnych informacji. Wyposażenie sklepu mięsnego to spora inwestycja, dlatego przed zakupem wybranych urządzeń, warto skonsultować swój wybór z fachowcami w dziedzinie sprzętu gastronomicznego.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej