0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Wilk Gastronomiczny

Wykonane ze stali nierdzewnej wilki gastronomiczne to urządzenia odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz wilgoć. Wmontowany system separatorów zastąpił kłopotliwe grzebienie, podatne na uszkodzenia. Nasza oferta na stronie GastroProdukt.pl to szeroki wybór wilków gastronomicznych do mielenia mięsa, w różnych wariantach wydajnościowych

Wilki gastronomiczne – wygryź konkurencję

 

Wilki gastronomiczne - Dekada doświadczenia w branży gastronomicznej pozwala nam produkować meble i urządzenia kuchenne, perfekcyjnie dostosowane do potrzeb profesjonalistów. Naszą misją jest zapewnienie niezawodności, wygody i szybkości, których zawodowi kucharze codziennie potrzebują. Bo nawet najlepsi z najlepszych nie są w stanie pokazać pełni swojego potencjału bez dostępu do odpowiednich narzędzi. Zaufały nam już tysiące lokali gastronomicznych, wspierane przez nas nie tylko sprzętowo, lecz także za pomocą praktycznych porad, popartych wieloletnim stażem w branży.

Do Państwa dyspozycji są nasi doświadczeni doradcy z działu obsługi Klienta, odpowiadający na e-maile oraz telefony. Maszynki do mielenia mięsa, inaczej zwane wilkami do mięsa, służą do rozdrabniania i mielenia wszystkich rodzajów mięsa. W niniejszej kategorii znajdziecie Państwo wytrzymałe, przeznaczone do ciężkiej pracy wilki gastronomiczne, gwarantujące stałą, wysoką wydajność.

 

Wilk gastronomiczny do mielenia mięsa do zastosowań profesjonalnych

 

Wyposażając swoje zaplecze gastronomiczne w wilka do mięsa, umożliwiamy naszym kucharzom przygotowywanie mięsa mielonego, które niejednego smakosza zaskoczy świeżością i głębią smaku. Nowoczesna konstrukcja gwarantuje minimalne ubytki wagowe, dużą szybkość i łatwość czyszczenia.Wilk gastronomiczny do mielenia mięsa sprawdzi się znakomicie w restauracjach, firmach cateringowych, we wszelkich obiektach gastronomicznych oraz sklepach mięsnych. Są niezbędne wszędzie tam, gdzie dania mięsne stanowią podstawę menu.

W szerokiej gamie naszego sklepu znajdą Państwo sprzęt o różnych parametrach – począwszy od modeli oferujących moc przerobową 120 kg mięsa na godzinę, aż po 250 kg/H, a nawet zawrotne 310 kg/H. Jesteśmy przekonani, że znajdą u nas Państwo wilki do mięsa, które spełnią wszelkie wymagania.