0
Twój koszyk:
0,00 
Koszyk
info:Twój koszyk jest pusty.

Podstawy pod piece do pizzy

Nasze produkty

Bo grunt to dobra podstawa pod piec do pizzy


Wysokiej jakości wyposażenie zaplecza kuchennego to obowiązkowy punkt w każdym lokalu gastronomicznym, który pretenduje do miana profesjonalnego. To zaawansowane technologicznie, wydajne i trwałe urządzenia oraz meble kuchenne umożliwiają pracę kucharzy i wydobycie pełni smaku z każdego przepisu. Jeśli chodzi o rozwiązania dla branży HoReCa, to znamy się na nich jak nikt inny. Od dekady produkujemy sprzęt gastronomiczny, któremu zaufały już tysiące doświadczonych szefów kuchni. Możemy z dumą stwierdzić, że produkty, które tworzymy, są wynikiem wieloletniej współpracy i aktywnego wsłuchania się w potrzeby ich użytkowników. Każdy artykuł, dostępny na stronie GastroProdukt.pl, powstał po to, by ułatwiać, przyspieszać i uczynić pracę w profesjonalnej kuchni bardziej bezpieczną. Nie inaczej rzecz ma się jeśli chodzi o podstawy pod piec do pizzy, które – nie na wyrost – są nazywane fundamentem dobrze działającej pizzerii.


Podstawy pod piec do pizzy GastroProdukt Professional


Niewątpliwie najważniejszym, centralnym elementem zaplecza pizzerii jest piec do pizzy. Piece, wykonane zgodnie z wielowiekowymi tradycjami, gwarantują idealny wypiek ciasta. Jednak aby praca pizzaiolo była w pełni wydajna, piec do pizzy musi znajdować się na określonej wysokości. W niniejszej kategorii oferujemy Państwu stabilne i trwałe podstawy pod piec do pizzy. Solidna konstrukcja, opracowana przez najlepszych specjalistów w branży, gwarantuje doskonałą ergonomię i bezpieczeństwo tego mebla. Umieszczając piec do pizzy na dedykowanej podstawie, mamy pewność, że praca z piecem będzie przebiegać szybko i bezproblemowo. Różne wysokości dostępnych podstaw umożliwiają idealne dopasowanie tego mebla do zaplecza kuchennego. Prezentowane w tej kategorii podstawy pod piec do pizzy są dedykowane piecom dwu- oraz jednokomorowym. Dobrze dobrana podstawa pod piec do pizzy to inwestycja w pizzerię z prawdziwego zdarzenia, w której wszystkie tryby działają jak dobrze naoliwiona maszyna.

Artykuły

Jaki okap gastronomiczny wybrać?

Okap gastronomiczny to profesjonalny sprzęt, przystosowany do pracy w wymagających warunkach. Pomaga pozbyć się oparów oraz nieprzyjemnych zapachów, ułatwiając pracę w kuchni.…
Zobacz więcej

Jak wybrać sprzęt do lokalu z kebabem?

Kebab jest jednym z najpopularniejszych fastfoodów w Polsce. Do przygotowania tego wschodniego przysmaku potrzebny jest specjalistyczny sprzęt. Jeśli ma być wydajny…
Zobacz więcej

Na co zwrócić uwagę przy wyborze mebli do kuchni gastronomicznej?

Ważnym wyposażeniem kuchni są nie tylko urządzenia, takie jak piece czy chłodziarki. Odpowiednie warunki pracy w dużej mierze można stworzyć z pomocą odpowiednich stołów i szaf,…
Zobacz więcej