Piece ogrodowe gazowe do pizzy

Piece ogrodowe gazowe do pizzy, czyli tradycja w nowej odsłonie


Włosi kochają pyszne jedzenie i wyśmienity design. Dbają też bardzo o tradycje i kultywowanie swoich zwyczajów. Jeśli do tego dodamy pasję konstruktorską, mamy gotowy przepis na sukces. Co oczywiste, to właśnie Włosi najlepiej znają się na specyfice włoskiej kuchni. Warto to podkreślić raz jeszcze, ponieważ nasze piece ogrodowe pochodzą właśnie z Włoch, gdzie zostały zaprojektowane i skonstruowane. Ten fakt daje nam świadomość, że piec, który możemy mieć we własnym ogródku, powstał w ojczyźnie pizzy. Piece ogrodowe gazowe do pizzy to wieloletnia, piękna historia tego dania, opowiedziana na nowo, za pomocą nowych technologii. Od dekady oferujemy Państwu innowacyjne rozwiązania dla profesjonalnych kuchni, ułatwiające i przyspieszające wiele procesów. Piece ogrodowe gazowe to idealne wyjście dla tych, którzy marzą o niepowtarzalnym smaku i aromacie prawdziwej włoskiej pizzy. Dzięki opatentowanej technologii ForninoxTM, zyskujemy odpowiednie właściwości fizyczne pieczenia na cegle, które niezależnie od stosowanego paliwa, zapewniają perfekcyjne wypieczenie każdego placka.


Powiew Italii w Twoim ogródku


Regulowanie płomienia za pomocą ergonomicznego pokrętła daje użytkownikowi całkowitą, precyzyjną kontrolę nad bodaj najważniejszym elementem udanej pizzy – wypiekiem ciasta. Decydując się na piece ogrodowe gazowe do pizzy marki GastroProdukt Professional, wybieramy najwyższą jakość profesjonalnego sprzętu kulinarnego. Piece, które znajdziecie Państwo na naszej stronie, są zaawansowanymi technologicznie konstrukcjami, zawierającymi w swoich kompaktowych rozmiarach, całą konstelację przemyślanych rozwiązań inżynierii gastronomicznej. Ergonomiczne uchwyty, dokładny pirometr, w niektórych modelach nawet kółka dla zwiększonej mobilności, a także najlepszej klasy stal nierdzewna wykorzystana do produkcji, mówią nam o staranności i pasji, z jaką powstają nasze piece ogrodowe gazowe. Wystarczy jedno kliknięcie, aby się o tym przekonać. A później, przez wiele lat czerpać przyjemność z pieczenia wybitnej pizzy.