0
Your basket:
0.00
Basket
info:Your shopping cart is empty.

Electric kettles for soup

For many years we have been supplying kitchens in Poland and in the world with high-quality gastronomic equipment. We research, analyze and introduce technological innovations that facilitate and accelerate kitchen challenges. As we press forward, however, we do not forget about culinary traditions and habits. Although we also care about small, local eateries, big players in the HoReCa industry often find support when they need solid equipment for many years. By using our services, you gain professional advice and technical support, which our competitors envy us. In this category we would like to present electric kettles for soup. They allow liquid dishes such as soups, sauces and creams to heat up quickly, and also keep them warm.

Articles

Co to jest bemar, jak działa i do czego służy?

Bemar to urządzenie kuchenne, wykorzystywane do podgrzewania potraw, aby utrzymać pożądaną temperaturę serwowanych dań. Powszechnie wykorzystuje się je w gastronomii – w bufetach,…
See more

Zastosowanie taboretów gastronomicznych

Taborety gastronomiczne stanowią ważny element wyposażenia profesjonalnych kuchni i innych miejsc związanych z gastronomią. Istnieją różne modele, które różnią się…
See more

Rodzaje stali nierdzewnej i jej zastosowanie w gastronomii

Stal nierdzewna w swoim składzie zawiera co najmniej 10,5% chromu, ale ma różny skład chemiczny, przez co wyróżniamy jej kilka rodzajów. Do czego wykorzystuje się stal…
See more